22.10.2018 13:10

Бела дефилира в центъра на София

Видян 1818 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият монобранд бутик на Just Cavalli в София отбеляза откриването си с модно дефиле и изискан коктейл.


"Дрехите и аксесоарите заемат все по-важно място в живота на хората, именно затова ние създадохме една нова фантастична дестинация за шопинг в центъра на нашата столица", споделят Славея Янева и Силвия Колева, които са представители на луксозната италианска марка за България.  Редица популярни личности от света на шоубизнеса, телевизията, бизнес средите, клиенти и медии уважиха светското събитие в центъра на столицата. Сред тях блестяха имената на хип-хоп звездата 100 Kila, тв водещ Ники Кънчев, фолк дивата Емилия, лорд Евгени Минчев, шефката на МА „Ивет Фешън“ Ивет Григорова, тв водеща Петя Дикова, журналистиката Капка Георгиева, тв водещи Ива Екимова и Мая Савова, г-н Марио Монтеки- председател на Италианска Търговска Камара в България, бизнесдамата Катя Роуз, Мис България 2017 Тамара Георгиева, рапъра и тв водещ Искрата и много други. С тоалети от най-новата колекция на Just Cavalli блестяха аренби звездата Диона, тв водеща от „На кафе“ и „Господари на ефира“ Ева Веселинова, фолк звездата Есил Дюран, моделката Деси Зидарова, тв водеща на „Папараци“ Елизабет Методиева и актьора от „Революция Z“ Иван Тишев.  Just Cavalli стъпи официално на модния пазар у нас със свой монобранд още през 2011г. Напълно новият бутик, създаден по най-актуалната интериорна концепция на марката, се намира на пл.“Света Неделя“№5 /откъм ул.“Съборна“/ и се простира на площ от 180 кв.м. Дизайнът е дело на творците от известното италианско студио „Cipriani“, създало интериора на всички бутици Cavalli. Roberto Cavalli създава Just Cavalli през 1998г., интерпретирайки същите установени правила и ценности на бранда, но оринетирана към по-модернистични колекции, посветени на поколението на свободния дух. През годините Just Cavalli се превърна в световен бранд, предлагащ мъжка и дамска мода, както и аксесоари, насочени към младежите по цял свят. Появата на новия творчески директор Пол Съридж през май 2017, отбеляза истинска еволюция във всички линии на Roberto Cavalli. Той преоткри стила на бранда, запазвайки средиземноморския стил, вълнуващата нотка на миналото и непрестанната връзка с динамичния градски живот.  Колекцията на Just Cavalli за сезон есен/зима’18-19 е вдъхновена от пейзажите и естествената красота на Мароко.


Щампите са по-изчистени, силуетите са секси, а дрехите са същевременно удобни и лесни за носене, усещат се нотките на рокендрол течението. Дизайнерът Пол Съридж налага мъжете и жените да припознаят спортния градски стил, а в същото време обръща внимание и на детайлите. В облеклата преобладават денима, много плетива, кожа и жакард. Импулсивна, креативна и удобна – колекцията на Just Cavalli улавя близостта на съвременната градска култура. Една смесица от фееричност, разрези и дълбоки цепки. Красиви палта от текстурирани анималистични кожи, ризи със странични разрези, контрастни зебра подплати и бродиран блясък. Мъжката колекция за настоящия есенно-зимен сезон е предназначена за  младите представители на силния пол и е вдъхновена от анималистичната култура на Cavalli. Духът на рокендрола се усеща и тук, костюмите са с удобни силуети, акцента пада върху джинсовите облекла. Характерните за бранда бродерии и мотивите с диви животни представят марката по изключителен начин. Вталените сака, slimfit панталоните и разнообразните аксесоари ни пренасят във света на истинските джентълмени. Главните цветове са сиво, пясъчно бежово и особено за ризите – бяло. Материите са свежи и винтидж заради красивото отпечатване, което се извършва директно върху плата. Многоцветните принтове са върху памук, висококачествена кожа и велур.  По време на светското събитие беше представена и автобиографичната книга на Роберто Кавали – “Just me”, издадена в България от издателство „Premium Books“.


Тя е искрен разказ на моделиера за неговия жизнен път, изпълнен с най-невероятни събития и дълбоки преживявания. За първите му професионални успехи, за жените, изиграли важна роля в съдбата му, за децата и приятелите „Щастлив съм, че гледам хората в очите; щастлив съм, че имам пет забележителни деца; щастлив съм да гледам от прозореца как се разтварят първите цветове на прасковата, известявайки идването на пролетта; щастлив съм, че умея да се смея от сърце и да плача от мъка; щастлив съм, че съм се родил на този свят и дори, че ще умра, когато дойде моят час...“, споделя модния гуру в своите мемоари.   Гостите на модния ивент опитаха и от елегантното пенливо вино Luc Belaire, което  идва от земите на Франция и е запечатало в бутилките си свеж вкус, хилядолетна история и специалните ферментационни технологии на избата. Сред милионите ценители на напитката по целия свят са редица известни личности: Дженифър Лопез, Пъф Деди, Марая Кери и много други звезди. Красиво и пивко, Luc Belaire  е желана компания за дългите топли нощи. Шардоне от Бургундия  или Розе от Прованс, изборът  е Ваш. Luc Belaire  може да откриете във всички магазини Premium Cigars & Tobacco и магазини “Винополи”, както и в най-добрите магазини и заведения в страната. Почитателите на италианския моден бранд могат да разгледат колекция Есен-Зима’18-19 в бутика на Just Cavalli,  седем дни в седмицата от 10:00 до 20:00 часа.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния