04.10.2018 15:10

Проф. Гюрган преглежда двойки с репродуктивни проблеми

Видян 1025 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


          Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София : Световно признатият Проф.Д-р. Тимур Гюрган (Президент на Световната ин витро организация (International Society of InVitro Fertilization (ISIVF) 2015г.-2017г.) и един от топ гинеколозите към болница MEDICALPARK BAHCESЕHIR /гр.Истанбул гостува за първи път в България. Консултациите ще бъдат проведени на 13.10.2018г. и 14.10.2018г. в офиса на болници MEDICALPARK гр.София . - IVF лечение (ICSI), - Вътрематочна инсеминация (IUI), - Проследяване на овулацията (COH), Репродуктивна хирургия (Клинична лапароскопия, Офис (мини) хистероскопията), Асистиран Хетчинг (Assisted Hatching), Генетични тестове  - Замразяване на ембриони и трансфер (ЗЕТ), Анализ на семенната течност ДНК и на FISH, Избор на сперматозоиди с микрочип Embriyoskop, Обединяване (pooling), Тестове за бременност,  Кo-култивиране, Ендоскопска хирургия, Ракови образования при женските генитални органи.



    Както и лечение на гинекологични и урологични заболявания. Професор Д-р Тимур Гюрган е пионер в дейностите на репродуктивната медицина в Турция. През 1988 г. става член и повече от десет години работи в научния ръководен комитет в ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology- Association. Член е и на American Society for Reproductive Medicine, European Society for Gynecological Endoscopy (Европейска асоциация гинекологична ендоскопия), член на борда (MEFS –Middle East Fertility Society -Близкоизточно общество по фертилитет). Заемал е длъжности и в международен научен комитет American Association Gynecological Endoskopi, представител е на асоциацията в Турция. Организатор на над 20 национални и международни конгреси, симпозиуми и семинари в областта на гинеколгията и репродуктивната медицина.Един от основателите на Международното дружество за ин витро оплождане. Работил е като член на борда и генерален секретар, отговарящ за образователните дейности на сдружението. През май 2005г. е на поста президент на Международния световен конгрес по асистирана репродуктивна техника и генетика (IVF) в Истанбул. През 2015 г. в Копенхаген /Дания, Международната асоциация IVF (ISIVF) бе избран за председател на сдружението. Mediterranean Society for Reproductive Medicine-Асоциация на Средиземноморското общество за репродуктивна медицина (MSRM) по-късно е избран и за президент на асоциацията ( през 2017 г.). Трудът му включва: разстройства на репродуктивните хормони и менопаузата, гинекологични ендоскопска хирургия, поликистозни болести, ендометриоза, рискова бременност , областите свързани с човешката генетика с безплодие и ин витро оплождане. По настоящем преподава в Университета Bahçeşehir Истанбул, Медицински факултет по Акушерство и гинекология. Основал е един от водещите референтни центрове с научен и клиничен успех в страната обслужващ близо 1500 пациенти годишно. Автор е на повече от сто научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и издания. Желаещите да се консултират и да зададат своите въпроси, могат да си запишат предварително час на тел: 0888688805. Осигурен е безплатен преводач. Консултациите ще се проведат на адрес: гр.София, ул.Цар Самуил 1 (пряка на бул.Патриарх Ефтимий), ет.Партер, офис на Медикалпарк за България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате