25.09.2018 11:15

Секретният роман на Калина Паскалева

Видян 2646 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като скандализира българската публика с първите си два романа „Дневниците на една курва“ и „7-те смъртни гряха“, Калина Паскалева се завръща с ново сензационно заглавие, което още преди излизането си предизвика десетки дискусии. „Секретно“, издание на „Апостроф“, е изповедта на една жена, готова на всичко да разкрие истините, за които обществото мълчи. На живот и смърт с цената на любовта. А дали тази жена не е самата Калина Паскалева?


Главната героиня Ина е скандална разследваща журналистка, която обича да дава гласност на неудобните „тайни“. И именно затова достига до дълбините на най-мръсните схеми в подземния свят. Тя не изпитва страх от заплахи, само безкрайна жажда за справедливост, за истина, за възмездие. И докато любовният живот на блогърката е плетеница от страст, разочарование и болка, работата ѝ я поддържа винаги нащрек, винаги в готовност да помогне на отхвърлените и забравените от обществото.


Дали Ина ще съумее да помогне на стотиците жени, които ѝ разказват историите си? Дали ще намери мъжа на мечтите си и вечната, всеотдайна любов? Дали мафиотските босове, с които се конфронтира, няма да успеят да затворят устата ѝ?


„Секретно“ не е книга, подходяща за всеки. Това е роман, посветен на жените, жертви на насилие, на децата, съсипващи живота си, още преди да са го изградили, на престъпниците, прекрачили закона.


„Целта на тази книга не е да ви разкаже поредица от скандални истории с фатален или щастлив край. Целта ѝ е много по-мащабна и искрено се надявам да я постигне“, споделя авторката.


Със „Секретно“ Калина Паскалева дава глас на онеправданите и слабите и разкрива част от стотиците премълчавани истории, които никой не се е осмелил да разкаже. Поне не и до този момент. Ето защо за „Секретно“ ще се говори дълго.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева