14.09.2018 14:29

Орлин Павлов, Любо Киров и Графа представят нова песен в НДК

Видян 1729 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Едни от най-обичаните български изпълнители Орлин Павлов, Любо Киров и Владимир Ампов-Графа са готови с ново завладяващо парче, което ще изпълнят за първи път пред публика в първа зала на НДК на 1-ви октомври.
Любо Киров и Графа ще бъдат специални гости на големия концерт на Орлин Павлов “Още малко”.
Песента носи заглавието “Приятели завинаги”. И това не е случайно. Тримата изпълнители ги свърза дългогодишна музикална история и лично приятелство. След изключително успешния им съвместен проект “Заедно”, седем години по-късно съвсем естествено идва вдъхновението и песента “Приятели завинаги”, по музика на Графа и текст на Любо Киров и Графа.
 “Изключително съм щастлив, че тази песен ще влезе в моя първи самостоятелен албум “Още малко”. Нямам търпение да срещна моите приятели Любо и Графа в Зала 1 на НДК, където с уникалните музиканти - Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/, които ще бъдат на сцената ще изпълним този страхотен хит. Песента ще си има и видеоклип, който ще бъде заснет след концерта. ”, споделя Орлин Павлов.
Билетите за концерта на Орлин Павлов вече са в продажба в мрежата на Еventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/orlin-pavlov-oe-malko-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-491721/event.html
Концертът в първа зала на НДК ще постави началото на национално турне на Орлин Павлов “Още малко”, което ще премине през Пловдив на 5 октомври, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще завърши на 20 октомври, на сцената в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!