21.08.2018 10:08

Отиде си легендарният басист на ФСБ Ивайло Крайчовски

Видян 1517 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Почина легендарният басист на ФСБ Ивайло Крайчовски. Той си отиде на 57 години. През 1983 г. Крайчовски завършва факултета „Поп и джаз изкуства“ на Музикалната академия. Той е в класа по контрабас и бас китара на професор Симеон Венков.


Явява се на прослушване за бас китарист на мястото на Александър Бахаров от ФСБ и бива приет в групата. Дебюта си на сцена прави на концерт на ФСБ на стадион „Академик“ пред 15 000 души публика.


Крайчовски е и сред създателите на групата „Стари муцуни“ с ветерана на българския рок Георги Минчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.01.2021 23:38

    Макар официално ФСБ да се разделят с Крайчовски след концерта на площад „Батенберг“ по случай влизането на България в Европейския съюз на 01.01.2007 г., отношенията помежду им изключително се влошават покрай смъртта на Петър Славов-Пъпеша през 2008 г. Крайчовски смяташе, че групата е предала и него, и легендарния си барабанист... Факт е, че около грандиозната си продукция в "Арена Армеец" за 40-ия им юбилей през 2017 г., Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев не просто не го поканиха, а дори не споменаха името му. "Все едно беше умрял...", казват горчиво негови близки. Петър Славов - Аз вече нямам нищо общо с ФСБ. От Нова година. И не бих искал да си спомням за колегите си. Освен с Ивайло Крайчовски не поддържам връзка с никой от тях. Така че не ме питай за ФСБ!Не ме интересува това, че ме познават от ФСБ. Просто аз не искам да си спомням, че се познавам с тия хора.Не сме скарани. Те постъпиха по един много... начин. Александър Бахаров - Вярно е, че напуснах Б-я, и то по убеждение, но ФСБ ме принуди да ги напусна няколко месеца преди това! Създадоха повод и го използваха веднага, но по този начин, без да предполагат, улесниха решението ми да емигрирам. Тази тема е много щекотлива и не би могла да бъде изчерпана в едно интервю.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог