20.08.2018 14:21

Ваня Стамболова иска да бъде първата жена победител във Фермата

Видян 1269 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-успешните лекоатлетки в историята на България – Ваня Стамболова ще се присъедини към известните участници в предстоящия сезон на „Фермата“. Четвъртото издание на хитовото риалити ще започне на 7 септември от 20.00 часа по bTV и в продължение на три месеца ще подложи на изпитание духа и силата на 20 мотивирани за победа участници, които ще се състезават за голямата награда от 100 000 лв. Под мотото „Съединение“ новият сезон ще има мисията да обедини българите, като събере сънародници от всички краища на света с ярки индивидуалности и вълнуващи лични истории, в които всеки ще открие себе си.


Спортната ни звезда Ваня Стамболова, носител на редица световни и европейски титли по лека атлетика, е вторият звезден участник във „Фермата: Съединение“ след Дидо от D2. 34-годишната европейска шампионка влиза силно мотивирана в шоуто и не крие, че към титлите си иска да добави и победа във „Фермата“ 4. „Искам да знам, че мога да бъда победител и в други сфери на живота, не само в спорта. Искам да съм първата жена, която ще спечели „Фермата“. Ще се боря, за да победя. Спортът ме е научил, че винаги се играе за победа, второто място не е цел“, признава спортист №1 на Балканите за 2006 г.


“Вярвам, че Ваня ще има преднина пред останалите участници, защото като успешен спортист при нея психическата й устойчивост върви с огромно желание за победа, хъс и воля, които съм убеден, че няма да видим в другите дами в шоуто”, коментира участието й Владо Николов -  волейболна легенда и един от емблематичните участници в трети сезон на „Фермата“.


Ваня Стамболова подава документи за участие в кастинга за четвърти сезон на предаването, заедно с всички останали 13 хиляди редови кандидати. „Записах се за кастинг за „Фермата“ сама. Много ми липсват състезанията, а това предаване е страхотно състезание. Искам да придобия умения, които нямам, и да се преборя със страховете си“, разказва Ваня и признава, че е гледала с интерес предишните сезони на „Фермата“. В писмото си до екипа на предаването известната спортистка пише: „Спортът ми липсва. Липсва ми терена, иска ми се по някакъв начин да надскоча себе си. Нуждая се от „Фермата“, за да погледна назад и да открия коя съм аз всъщност“.


„Във „Фермата“ този сезон ще се правят паралели между българите, които са избрали да останат в България, и тези, които живеят в чужбина, и ще има за цел да покаже, че и в България човек може да се реализира много успешно“, сподели още Владо Николов за идеите на новото издание на шоуто.


Кои са останалите популярни лица в четвърти сезон на „Фермата“ и пред какви нови изпитания и задачи ще се изправят участниците в шоуто, ще става ясно всяка седмица до старта на предаването на 7 септември.


Ваня Стамболова е неколкократен световен и европейски вицешампион, има 11 национални рекорда.  През 2006 г. е обявена за най-добър спортист на Балканския полуостров. Най-големият й успех е през същата година, когато става европейски шампион на 400 м гладко бягане от първенството в Гьотеборг. Ваня Стамболова е първата българска лекоатлетка, класирала се за финали на европейски първенства в три различни дисциплини. Все още никой не е подобрил националния й рекорд на 400 м бягане с препятствия.


Преди 6 месеца Ваня се завръща в родната си Варна, където днес работи за създаването на лекоатлетическа школа за деца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а