09.07.2018 11:07

Кеба и Румяна Попова с дует на Балканско Веселие

Видян 1524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трети пореден ден „Балканско Веселие“ се вихри в град Сандански. През изминалите дни в богатата програма на събитието се включиха част от най-обичаните звезди от балканската сцена и талантливи самодейни състави. Четиридневният фестивал на музиката, мезето и питието превърна южния ни град в безкраен празник за всички гости и жители на града.


Уикендът започна със специална фестивална програма за най-малките, подготвена от организаторите Фен ТВ и Община Сандански. Малчуганите играха с аниматори и успяха да научат много нови игри и песни. Кулинарните зони с вкусни специалитети и изложителите на ръчно изработени предмети отново се простираха в парк „Алея на дипломата“.  Всеки желаещ се разхлади с напитка по избор и опита от вкусните лакомства на изложението.


Съботната музикална програма за поредна вечер започна с представители на самодейни състави от Сандански и региона. Първи на сцената на „Балканско Веселие“ излязоха Мъжка и Женска фолклорна група към народно читалище „Никола Вапцаров“ от с. Струма с ръководител Величка Катилска. Певците изпълниха акапелна програма с песни от Пиринския край.


Малко по-късно празничният концерт продължи с Детски танцов състав „Звездица“ към Народно читалище „Отец Пайсий“ с художествен ръководител Иван Люнгов. Талантливите деца успяха да развеселят всички посетители с комбинация от песни, танци и актьорска демонстрация от автентичния фолклор на България.


След тях на сцената на „Балканско Веселие“ се качи изпълнителката на Diapason Records Ашли. Звездата на Фен ТВ загря всички гости с парчетата „DJ Резачка“, „На майка ти“ и други. Хитът, който стана сред най-поръчваните песни в нощните клубове „Слончето Раму“ се превърна в кулминацията на музикалната й програма. След като Ашли слезе от сцената, тя зарадва всички фенове с автограф и обща снимка.


Следващата изненада от музикалната програма на фестивала беше Мира. Атрактивната певица завладя всички посетители в „Алея на дипломата“ с ритмични парчета за всеки вкус. Изпълнителката на Фен ТВ зарадва феновете до краен предел с богатия си репертоар и кръшни танци.


Разнообразната концертна програма на „Балканско веселие“ продължи с появата на звездата от ефира на Фен Фолк ТВ Румяна Попова. Гласовитата изпълнителка предизвика истински фурор като поздрави всички гости с песента „Добре дошли в Сандански, приятели“ и богата китка от най-обичаните фолклорни песни. Певицата на Diapason Records подкани всички да се хванат на хоро и повдигна градуса на доброто настроение.


Кулминацията на вечерта настъпи с появата на сръбската звезда Драган Коич Кеба. Той и Румяна Попова изпълниха съвместна песен на сцената на „Балканско веселие“ и предизвикаха екстаз у всички гости на фестивала. Концертната програма на сърбина продължи с най-големите му хитове, придружени със съпровод на живо. Любимецът на малки и големи предложи богата гама от балканска музика и завърши подобаващо празничната вечер.


Утре е финалният ден на второто издание на „Балканско Веселие“, Сандански. Не пропускайте да се забавлявате в парк „Алея на дипломата“ от 11:00 часа до 23:00 часа със специални изненади подготвени от организаторите Фен ТВ и Община Сандански.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни