19.06.2018 18:03

Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова

Видян 3449 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В новата книга на Патриция Кирилова - " О(У)чебник за мъже", с много сатирични примери от действителността се формулират и 10-те мъжки заповеди, под формата на Уроци за мъже. Премиерата на "учебника" е на 27 юни в СПА-хотел Драгалевци, съобщава ВИП Комюникейшън.


Авторката, която има зад гърба си 22-годишна кариера на журналист и пи ар, част е от изследователския екип "Руните говорят", разработил нова методика и инструментариум за четене на древните български руни, вече представи част от темите в книгата на обсъждане в социалните мрежи. Те предизвикаха стотици коментари както от мъже, така и от жени, които истински се забавляват с четивото.


¨Изданието  обещава много усмивки и интересни прозрения за отношенията между наследниците на Адам и Ева. Ще разберем кои са 10-те мъжки заповеди, знаят ли мъжете какво искат жените, идва ли новото Женско начало, защо предците ни преди хиляди години са почитали утробата и Богинята-майка и т.н.


Премиерата съвпада с откриването на летния сезон в София край басейна на луксозния СПА-хотел Драгалевци в София.


С много музика, шампанско и огнена заря ще се потопим в безкрайната учебна програма на силния пол.


Изненада за гостите ще бъде майсторската цигулка на българския Моцарт.


 Книгата „О(У)чебник за мъже“  на пръв поглед е забавно четиво, но в същото време задава революционно-еволюционни  въпроси за хилядолетната война между двата пола, за която няма видима причина.


Темата хиляди години е била табу заради религиозни канони и рамки. И до днес именно ралигиите възпитават в дискриминация между половете милиарди мъже и жени по света.


 Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света - https://patriciakirilova.blogspot.com.


¨Името на дебютната й книга „Да свалим маските“ стана нарицателно заразлични обществени теми и дори залегна в предизборни кампании на политическите лидери през 2013-2014 г. – месеци след издаването й. Като председател на сдружение за културно-историческо наследство Велика БОЛГАРИА (Ариа е името, което носим от предците ни, за да помним произхода ни Бо(л)Г и Ари - Народът на Бог) Патриция и екипът й учредиха награди Велик Българин, като първият носител стана доказалият своето родолюбие шампион Кубрат Пулев.


Като упавляващ съдружник на агенция за публични комуникации VIP Communication тя е съорганизатор на редица престижни събития за развитието на бизнеса, туризма, строителството както у нас, така и на Балканите. Неотдавна екипът на   VIP Communication  спонсорира Ученическият парламент към гимназия "А.С.Попов" за създаването на филма "ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ" - по едноимената благотворителна кампания на пи ар агенцията. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и