13.06.2018 11:06

Григорий Лепс копира COLDPLAY и изненада Москва

Видян 1411 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По подобие на популярната британска група Coldplay и легендарният руски музикант Григорий Лепс изнесе импровизиран лайв пърформанс в един от големите бизнес квартали в Москва. В делничен ден по обяд звездата, която ще гостува за първи път у нас на 3 ноември в Арена Армеец, изненада хилядите работещи в комплекса, изпълнявайки няколко свои песни в акустична версия с китара.


С това неочаквано представление Лепс събра за изключително кратко време огромна тълпа от хора около себе си, които несъмнено са останали впечатлени и радостни от посещението на знаменития певец. Доказателство за това са и хилядите коментари и благодарности, отправени към звездата в социалните мрежи. Присъстващите на неформалния концерт на изпълнителя не пропуснаха да се похвалят и с много снимки и селфита с артиста.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и