01/02
11.06.2018 13:40

Наум Шопов в подготовка за Тунинг шоу 2018

Видян 1683 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата от „Откраднат живот“ се впусна в екстремно преживяване с най-атрактивните дрифт пилоти в България - Mirafiori Team. На BMW Festival в Пловдив Наум Шопов изпълни една от своите големи мечти, както и на хилядите автомобилни фенове и маниаци – да се вози на дрифт със Стефан Цанков – Арчи, както и да се срещне отблизо с двукратния ни европейски шампион Александър Язов – Матрицата. Младият актьор отдавна е фен на автомобилните спортове и все повече започва да изрязява това си своe увлечение. Само след седмица предстои най-мащабното автомобилно събитие в България – Tuning Show 2018. А любимецът ни от екрана има специална роля в събитието, което ще се проведе на 16 и 17 юни в Интер Експо Център. Организаторите не издават подробности, освен че известният ни като д-р Тасев ще сбъдне още една от своите мечти – ще се учи на дрифт. Професионалните атлети и инструктори на Mirafiori Academy, познати с високото си ниво на професионализъм и призови места в България и Европа, ще предадат своите познания и дрифт тайни не само на Наум Шопов, но и на част от посетителите на шоуто.


Tuning Show се провежда за 6-та поредна година, като отново ни очакват нови атракции и изненади. Автомобилен празник цели два дни в София, където на площ от 8 000 кв.м. е събран каймакът от най-интересните тунинговани машини, много автомобилни ентусиасти и изложители. Посетителите ще могат лично да седнат зад волана на някои от най-новите модели автомобили и да направят тест драйв. Тази година звезди от автомобилните среди ще преминат по Алея на славата, където ще представят себе си и уникалните си возила.  Там ще видим отново Наум Шопов, Александър Язов - Матрицата, първата българска дрифтърка Ива Русинова, рали пилотите Румен Дунев и Крум Дончев, Григор Григовор, както и още много звездни гости. По време на шоуто публиката ще се радва на много игри и  награди от генералния спонсор на събитието бензиностанции Еко. Prestigio  пък ще подарят Smartbook 133S на някой късметлия. Приз за Цялостен тунинг ще грабне някой от участниците по вот на място от публиката. Очакват ни още Car audio и 3М Masters състезания, еротична автомивка и най-различни модифицирани дрифт, драг, стенс, рали автомобили, суперкари и други.


Очакайте видеото със експлозивното преживяване на Наум Шопов, заснето от Tuning.bg, а снимките са любезно предоставени от Dakov Automotive.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…