01/02

Свързани новини

30.05.2018 16:52

Хотелът, където Плевнелиев казва ДА, а Борисов беше на Гергьовден

Видян 3050 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Урануполи е мястото, където е митичното гръцко имение на експрезидента Плевнелиев – и мястото, където той се запознава миналото лято със звездата на Нова телевизия Деси Банова, а това вече ще го посрещнат като семейство. Вероятно купонът е в единия от двата най-луксозни хотела на градчето Eagles Palace – Двореца на орлите, където навремето се е подслонявала самата Мария Калас, както и милиардерската фамилия Сваровски. Днес той има един от най-високите рейтинги на Халкидики, в чието начало се намира.


През Урануполи намина за Гергьовден и премиерът Борисов и беше гост на Eagles Palace, както ни разказа маркетинг директорът Роберто Рафаел в премиерния брой на списание Гранд хотели. Той не потвърди, но и не отрече за сватбата на Плевнелиев. От градчето тръгват корабите и лодките до Света Гора. Те карат хора и стоки към монашеската република, а оттам превозват нещата, които произвеждат нейните жители с расо.


Какви? Прекрасен мед, включително от кестени, невероятен чай – планинският е като нашия мурсалски, от върбинка или по европейски – вербена, от какво ли още не, зехтин, балсамов оцет, включително от нар, който е по-плътен от класическия и по-ароматен, разбира се, и вино.


По хълмовете от другата страна на пътя са вилите, недалеч е къмпингът на фамилията на депутатката Весела Лечева. И пътят от центъра на градчето към плажовете и ваканционните комплекси край тях като Дворец на орлите.


Всъщност, това е цял комплекс от хотел и вили, наричани тук просто Плажни бунгала. Двете части са свързани посредством мост над пътя. Това е истински ризорт със собствен частен плаж, съставен от три свързани части – за хотела, за вилите и една между тях, и минипарк.


 


Клубът за ваканции е затворен – няма как да влезете в него дори да пиете кафе, ако нямате нарочна резервация. Част е от софт бранда Small Luxury Hotels of The World.



Масажи, танци и хапване върху типични малки масички с керамичен плот край морето – това са част от нещата, с които хотелът привлича петзвездните си гости. Край вътрешния басейн в карибски стил, заобиколен с палми и плетени чадъри и навеси, каквито има и на плажа, може да се изкара целия ден. Важно е да се каже, че той е с морска вода. В плаващия бийч бар, в който се влиза откъм водата.


Част от 157-те стаи са Семейни, така че да бъде удобно за туристите, като специално внимание е отделено на супер комфортните легла. За да се осигурят часове на спокойствие за родителите, са осигурени и детски възпитатели. За хлапетата има и специален басейн.


Интериорите на стаите и апартаментите са минималистични и класически. Разбира се, по-луксозни са на вилите.


Осигурени са много възможности за спорт на гостите. Наред с плуването в морето или басейните – наличен е и вътрешен, има специален корт за тенис, клуб за фитнес с условия за йога, аеробика и други активности, билярд, зала за игра на карти, билярд, видео игри, игрище за плажен волейбол, център за водни ски и колела, кану, уинд сърф. За отмора са джакузито и сауната в квалитетното спа.


Специално внимание към храната със „сертифицираната закуска” от прекрасните местни органични био продукти – плодове, зеленчуци, месо, риба, прясно изпечените пайове, невероятното мляко – особено овчето, и сирене, великолепният мед, фантастичния зехтин и балсамико от нар, та до планинските чайове от Атон. Два са ресторантите, като единият е гурме, а другият е специализиран в морските ястия.  


За летището в Солун, докъдето са 125 км, има осигурени шатъли, както има и безплатни редовни връзки до Урануполи, чийто център все пак е на 3,5 километра.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд