30.05.2018 13:05

Станислав Райчев грабна титлата MasterChef на България

Видян 1392 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Станислав Райчев спечели титлатаMasterChef, голямата награда от 100 000 лева и стипендия за Le Cordon Bleu в Лондон на големия финал на шоуто вчера по bTV. Той надделя над Цветомира Ванчева в равностоен дуел на титани и доказа, че ясната цел, гарнирана с желание, талант и постоянство се превръща в успех. Той впечатли Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки със смели и иновативни идеи, изпълнени с техничност и класа. Пред погледите на съпругата си Цветомила и сина си Златомир, своите колеги от пожарната в Бургас и тези от кулинарното шоу, той вкара модерна българска нотка в своето авторско четиристепенно меню и завоюва сетивата на журито.


От първите моменти в MasterChef Станислав показа желанието си да се научи и докаже. Бори се „със зъби и нокти” за престилката си. Никога не изгуби концентрация и готвеше с убеждението, че може да се справи с всяко предизвикателство. Професията му на пожарникар безспорно повлия на самообладанието му в кухнята. За да стигне до тук, той плати висока цена като жертва време със семейството си, но доказа, че всичко си е струвало. Огромното му израстване на кулинарната арена пролича ясно в ястията, които сервира на журитои получи заслуженото им признание. Директорът на академия Le Cordon Bleu в Лондон – Chef Емил Минев го поздрави за страхотното постижение, което ще промени живота му и изрази нетърпението си да го посрещне в европейската столица на кулинарията.  


Големият финал на MasterChef прикова вниманието на 53% повече зрители спрямо втората телевизия във часовия слот 20:59 – 22:29 часа (аудитория 4+) по данни на ГАРБ.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са