14.05.2018 10:27

BATTIBALENO се завръща

Видян 3039 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Свежи цветове в бонбонената гама, флорални мотиви и много добри цени с актуални изгодни изкушения в проценти  примамват на утихналата улица Денкоглу между бул. Витоша и ул. Ангел Кънчев, където се намира бутикът на завръщащата се на върха българска марка BATTIBALENO – наследникът на легендарната Рила стил. От създаването си брандът залага основно на качествения състав на материите, които ползва при изработката на облеклата си. Всички тъкани внимателно се подбират от дизайнерския екип и се доставят от най-реномираните италиански фабрики за текстил. „Защото материята изпраща послание, което нашите тела разпознават безпогрешно”, както обясняват дизайнерите. В новата пролетно-лятна колекция отново е заложено на класически силуети, с внимание към детайла. Кройките, които са най-сложната част от направата на дрехата, са свободни, но подчертаващи красотата на женското тяло.  Цветовете са свежи - прелестни нюанси на жълто, зелено и корал, прасковено розово и  „кадетско” синьо. „Свежата мента и мавританския пясък са нови нюанси, които будят желание за безброй модни експерименти”, допълват дизайнерите. Колекцията се откроява както с едноцветни модели – признак на добре премерен вкус, така и с комбинации от цветни детайли във всяка отделна линия, като предлага на модерната и успяла жена съвкупност от най-актуалните тенденции. „Не случайно ние залагаме на цветните градини в облеклата си, които създаваме - нашето желание е зелените клонки, минзухара, топлото капучино и целия цветен спектър да се завърнат под формата на живителни емоции в ежедневието ни...


Позволете им...” съветва Ваня Сеизова, PR на  BATTIBALENO.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Mina 30.06.2019 14:08

    Изключително ниско ниво на обслужване . В магазина преди време имаше продавач- консултант с къси панталони ,маратонки и дъвчещ дъвка,който ти дава съвет кое модерно и кое не ...Пародия ..... Кройките на дрехите са старомодни ,платовете са от преди 10 -15години ...Цените космечески за това качество .Няма нищо общо със предходната слава и качество, с възпитаните консултанти -продавачи в магазините на "Витоша" и на ул.Аспарух " .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.