10.05.2018 16:05

Петя Дикова на живо от сватбата на Меган и принц Хари

Видян 1675 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В специално студио, посветено на сватбата на холивудската актриса Меган Маркъл и принц Хари, зрителите на bTV ще наблюдават на живо церемонията на годината на 19 май от 13:00ч. Петя Дикова ще предава директно от замъка Уиндзор и катедралата Сейнт Джордж, а Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще следят протокола под лупа с над 10 коментатори в студиото.


    „Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари“ се казва специалното предаване на bTV, което ще проследи на живо приготовленията, сватбената церемония и тържествената обиколка с каляска за приветствия. В специалното студио ще оживеят виртуални двойници на семействата на булката и младоженеца. Зрителите на bTV ще видят и най-красивите сватбени рокли в британската кралска история.


След като отрази на живо вълненията от раждането на принц Луи в края на април, Петя Дикова се връща в Лондон, за да проследи всяка стъпка от сватбата на годината и да срещне зрителите на bTV с ексклузивни събеседници директно от мястото на събитието. Актьори, имидж консултанти, дизайнери и познавачи на кралското семейство ще обсъждат с Деси и Сашо протокола и изборите на младоженците, които вълнуват всички.


За да усетят зрителите автентичната атмосфера, камерите на bTV ще бъдат на ръка разстояние от главните действащи лица във вълнуващото кралско събитие, за което световните медии твърдят, че ще бъде наблюдавано от около 3 милиарда души. Разговорите в студиото и преките включвания от Лондон ще бъде подплатени и с любопитни видео факти за принц Хари и МеганМаркъл, както и за най-скандалните бракове в европейските кралски семейства.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци