04.04.2018 10:54

Скалата: Скъсвах се от рев

Видян 1980 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скъсвах се от рев, призна Скалата, когато познаваме като непобедим. Звездата от Rampage сподели в интервю за Express, че не е имунизиран срещу депресията.


"Достигнах точка, при която не исках да правя нещо или да отида някъде", призна Дуейн Джонсън, говорейки за тийнейджърските си години. Само месеци, след като семейството му било изгонено от апартамента им, Джонсън става свидетел на опита за самоубийство на майка му. Тя излязла от колата и тръгнала в насрещното движение, но Джонсън успял да я издърпа от пътя.


И това не е единственият път, когато бившият шампион на WWE се бори с демоните си и споделя опита си с фенове. През 2015 г. в епизод от поредицата Master Class на Опра Уинфри,  Скалата също говори за психичното си здраве. Когато бил на 23 години, мечтите му да играе професионален футбол били разбити заради повтарящи се наранявания. Джонсън изпаднал в дълбока депресия.


"Най-важното нещо, които можете да осъзнаете, е, че не сте сами. Вие не сте първите, които ще преминат през това", каза той. "Искаше ми се да имаше някой по това време, който просто да ме дръпне настрани и да каже: Хей, всичко ще бъде наред".


Точно тогава Джонсън решил да напусне футбола и да се обърне към света на професионалната борба. Този избор в крайна сметка го доведе до Холивуд, където през 2017 г. стана вторият най-платен актьор в бизнеса.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева