Свързани новини

20.03.2018 16:43

Най-красивата първа дама в света не е Мелания

Видян 2522 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните Пепеляшки, които от обикновени момичета се превръщат в истински принцеси. Животът на първите дами се разглежда под лупа, а тоалетите им и изявите им в обществото са широко обсъждани, пише Дарик.


През последната година Мелания Тръмп се превърна в дамата на дамите – президентската съпруга, която се сочи за еталон за красота, стил и класа. Първата дама на Аржентина обаче показа, че съперничи по всичко това на Мелания.


43-годишната Хулиана Авада е бивш модел, точно като жената до американския президент. Красавицата е със смесена кръв – баща й е ливанец, а майка й е сирийка, а самата тя е родена в Буенос Айрес. След като приключва кариерата си в модния бранш, тя става успешна бизнесдама – притежава модна марка и е активен дизайнер.


Бракът с Хулиана е трети за аржентинския президент Маурисио Макри, а двамата имат дъщеря Антония. Президентското семейство Макри се различава от всички останали с това, че не се срамуват да демонстрират любовта си – на светски събития щедро си разменят целувки и нежности.


Самата Хулиана пък не се стреми да печели почитатели със скромност, а напротив – демонстрира луксозен начин на живот, скъпи дрехи и разточителни почивки.


Именно на искреността й се дължи до голяма степен популярността й. Веднъж журналист я попитал в интервю как се представя президентът в спалнята, предвид това, че имат 10 години разлика. „Не виждате ли колко съм щастлива“, с усмивка отговорила Хулиана.


Самият държавен глава на Аржентина не остава по-назад с директност. В телевизионно интервю той определи съпругата си като „ненаситна“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за