16.02.2018 10:50

Синът на Лепа Брена е най-желаният ерген у нас

Видян 4459 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огромен интерес предизвика синът на Лепа Брена Стефан Живойнович, след появата му в медийния ефир у нас. Интервюто на наследника на иконата на сръбската музикална сцена, която ще зарадва българската публика с концерт на 23 март в Арена Армеец, го нареди сред първите най-обсъждани публични личности у нас, събирайки редица позитивни коментари.


Песента „U drugom zivotu“, която синът на Брена запя на живо в ефир, се превърна в хит само за едно денонощие. Парчето, което всъщност е посветено на голямата любов на Стефан с българска девойка, подарък от по-големия му брат - Филип, се радва на многобройни положителни отзиви от български фенове в социалните мрежи и личния профил на младия изпълнител.


Stefan Živojinović - U drugom životu - Ubice mog oca: https://www.youtube.com/watch?v=aSbuWtZXpy8


И това не е случайно! Синът на юголегендата е една от изгряващите звезди в Западната ни съседка и по мнението на музикалните критици го очаква обещаваща кариера на поп изпълнител. Наследникът на Брена и великия тенисист Боба Живойнович е 25-годишен, като вече има няколко успешни парчета зад гърба си, сред които е и сингълът „Druga Liga“, превърнал се в един от най-слушаните хитове в Сърбия.


Стефан Живойнович ще се включи и в уникалния концерт на любимката на Балканите у нас, като по повод събитието отправи интересно обещание: „Ще скоча в публиката и ще си намеря гадже, тъй като в момента съм сам“. Той ще излезе на сцената заедно с Лепа Брена, като ще изпълни в Арена Армеец както самостоятелни парчета, така и песен в дует с майка си. Непосредствено преди началото на вълнуващия спектакъл на 23 март, в залата ще бъде излъчен и биографичния филма, проследяващ едни от най-важните етапи от живота на великата Лепа Брена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог