24.01.2018 11:01

Енджи Касабие кани световни дизайнери в България

Видян 2066 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като част от програмата на Luxury Weddings Expo 2018 и по покана на Енджи Касабие, в София пристигат топдизайнери от Бейрут,Ливан и ще представят  уникални  ревюта от световна величина – на „La Bourjoisie” и Akl Fakih, съобщават от PRofile international. Марая Кери, Дженифър Лопез, Никол Шерцингер, Ники Минаж, Ким Кардашиан, Паулина Рубио и Кат Грахам са само част от клиентите на двете модни къщи. Това, което със сигурност посетителите могат да очакват е зрелищно шоу, незабравима емоция и аванградни дизайни, поднесени с огромна доза професионализъм, вкус и финес. Вече 3 години Luxury Weddings Expo е най-мащабната за региона B2B конференция, насочена към професионалисти в сферата на сватбената и събитийната индустрия. За нас доверието, което хилядите посетители ни гласуват ежегодно е от изключително значение. Затова и се стремим всеки път да показваме нещо ново, да се надграждаме и да бъдем наистина полезни за хората в бранша – било със съвети от световно признати професионалисти или с дискусии за последните тенденции.Тази година не е изключение – мащабът на програмата и участниците, които успяхме да привлечем, ще накарат и най-прагматичните сред нас да тръпнат в очакване. Посетителите на Luxury Weddings Expo 2018 ще имат възможност да видят и участват в множество мероприятия – лекции, мастър класове, семинари, уъркшопи, съвети на професионалисти, стилисти и имидж-мейкъри, демонстрации на грим, прически и бижута, фото изложби, сладкарски дегустации, състезания, томбола и няколко модни ревюта, които ще накарат всички да затаят дъх. Първото модно ревю ще е на Модно Ревю - „La Bourjoisie”.


 Световно известната модна къща пристига за пръв път в България, за да представи фината и провокативна природа в дамската мода. Дизайните са като легенда за бляскавия и ориенталски изток, преплетен с финия и изтънчен стил на запада. Тяхна е и зашеметяваща сватбена рокля, която диетологът Енджи Касабие носи на своята сватба. Една красива приказка от „1001 нощи“, която може да превърна всяка жена в митична богиня. Именно затова моделите им са едни от най-бляскавите и запомнящи се тоалети, носени от звездите на червения килим в Холивуд. За модното си ревю по време на Luxury Weddings Expo, „La Bourjoisie” обещават, че ще покажат висша мода на световно ниво, провокативни и запомнящи се дизайни и ще създадат на подиума красива магия под звука на високите токчета, която ще плени всички нас. Другото модно ревю ще е на Akl Fakih. Неподправения и провокативен стил  му носи световна слава, простираща се от дворците в арабския свят до глобално известни модни изложения. Дизайните му са носени от бизнесмени, принцове, знатни особи и модели. Стилът му е повлиян от класиката при мъжкото облекло в симбиоза с автентични източни акценти, които превръщат артикулите му в център на внимание на всяко изложение.  В рамките на Luxury Weddings Expo 2018 ревюто му ще се фокусира основно върху джентълмените. Всяка крачка с неговите костюми издава стилна, автентична мъжественост и незабравимо усещане за аристократизъм. Моделите при дамите пък преплитат фината елегантност с открояващи се авангардни елементи, комбинация, напомняща стихийната женска природа. Alk Fakih пристига в София за пръв път и гарантира, че модното му ревю ще пренесе аудиторията в едно наситено със стил измерение, в което смелите и оригинални изненади няма да бъдат спестени.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния