Свързани новини

12.12.2017 09:33

Безкнижниците ни бият и в Брадъра

Видян 1826 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Не стигат безкнижниците в политиката, ами и при гласуване в Биг Брадър пак спечели човек, който сам заяви пред цял народ, че се гордее, че не чете. "Ученето, четенето не е за мен", каза онзи там, дето не желаем да му споменаваме името. Нямал време човекът. А часове за пръскане с лакове и размазване на гелове по онова, което нарича прическа има в изобилие. Такива едни, приятели, евроатлантически ценности.



Понеже вярваме в доброто, ще отдадем гласуването за един гел на модните напоследък телефонни измами. Не ще да е друго, надяваме се искрено ние. Иначе много би ни било срам за духовното развитие на нацията или онези нейни 7-8%, гледащи тв шоуто, ако се вярва на рейтингите. Апропо, справка, която прочетохме ни даде да разберем, че първият Брадър е по-малко гледан от втория. Вярно с процент, но пак е показателно".

Изобщо не ни стана ясно какво в този гел може да има ВИП - единствената професия, за която се потвърди, че е имал е тираджията. Но го произведоха за победител баш във ВИП-а преди 2 години. Иначе чухме от него, че този и онзи не можели да се сравняват с него дишали му праха, вземали му огризките - това беше синоним на жени в неговия речник, понеже определението прозвуча по адрес на бившата му съпруга. На практика най-близкото до допир с шоубизнеса, което знаем за него е връзката му с фолкпевица от Б-отбора на Пайнер.
Не е ясно изобщо защо е бил поканен и в Биг Брадър Моуст Уонтед. Дали е Най-търсен според името на предаването от разни българи в Чикаго, които доста убедително - все едно дали организирано или не, го питаха къде са им парите за това и онова.
Онези, които толкова настояват Мис България да си върне короната, да подаде оставка, казано политически, сега защо мълчат. Горкото момиче си навлече гнева на нацията заради един нос, който не е вина на милата Тамара. В случая с гела обаче гордостта с НЕчетенето е деяние декларирано и самоволно. О-став-ка!





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби