07.08.2017 11:22

Слай издува бицепс в Това сме ние

Видян 1445 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неуморимият Силвестър Сталоун ще бъде сред гост звездите във втори сезон на „Това сме ние“. Това издаде създателят на хитовия сериал Дан Фогелман в рамките на панел в Турнето на Асоциацията на телевизионните критици в Бевърли Хилс. Вечният екшън герой ще издуе бицепс като главен герой във филма на Рон Хауърд, заради снимките на който Кевин (Джъстин Хартли) оставя голямата си любов Софи в Ню Йорк и се установява в Ел Ей.


Героят на Слай ще бъде нещо като бащинска фигура за суетния Кевин, който все още се опитва да излезе от клишето на полугола мъжка бавачка от скалпиращо тъп ситком. „Историята всъщност ще бъде фокусирана върху съветите, които Сталоун ще даде на Кевин за живота, актьорството, силата на спомените и чара на остаряването.“, уточни Фогелман пред Entertainment Weekly. “Ролята на Слай е голяма и той е много, много готин в контекста на шоуто.“, добави продуцентът.


За сега героят на холивудския ас ще се появи само в един епизод на драмата, която ще се бори за „Еми“ в ключови категории като най-добър актьор (Майло Вентимиля) и актриса (Манди Мур) в главна роля през септември. Харизматичният Майло Вентимиля, който докара домакините по света до душевен оргазъм като Джак – всеотдайният баща на близнаци и осиновено чернокожо момченце, е работил със Сталоун в „Роки Балбоа“ (2006). „Това сме ние“ се завръща в ефир на 26 септември.


Източник: Monitor.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион