Свързани новини

12.07.2017 09:40

Грахич: Не казах лично на Слави, че напускам

Видян 1893 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Беквокалистката на Ку-ку бенд – босненката Цветелина Грахич, проговори пред списание "Love style" за неочакваното си напускане на "Шоуто на Слави".


"Дадох всичко, което можах, на предаването. Просто вече се изчерпах. Ако бях останала там, щях да си тъпча на едно и също място, без да се развивам. Не мисля, че ще съжалявам за решението си. Взела съм всичко, от което съм имала нужда. Няма какво повече да си дадем", категорична е Цветелина пред изданието.


Тя взела решението импулсивно и отрича да има конфликт със Слави Трифонов, както и упорития слух, че е закъсняла с цели два часа за репетиция на един от концертите в "Арена Армеец" и той я уволнил на мига.


"Винаги съм спазвала правилата и съм била изрядна, и той не ме е глобявал”, казва Грахич.


Тя казала на Маестрото, а не на Слави, че напуска, защото не събрала сила и смелост. Трифонов трудно преживявал разделите.


"За мен Слави винаги ще си остане "шефът". "Шоуто на Слави" ми даде популярност, но ми взе двойно повече. Отне ми приятели, отстраних голяма част от тях. Изведнъж се появиха роднини, които преди това никога не са ме търсили. Взе ми цялото свободно време”, обяснява певицата.


Цветелина вече работи върху първата си самостоятелна балада. Тя се надява да се омъжи за годеника си Кристиян Шаламанов.


"Искаме голяма и пищна сватба с много музиканти от различни националности - роми, сърби, босненци, българи и македонци, в родния край на приятеля ми Разлог. Да е някъде на зелено и на открито. Да има голяма сцена, пищна украса. Желаем и дете, но още не му е дошло времето", казва още Грахич.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей