Свързани новини

14.02.2009 10:38

Анистън подхвана Джоли след 4 години

Видян 2714 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди няколко дни, на 11 февруари, Дженифър Анистън става на 40 години. По този повод актрисата си прави някои равносметки за живота, който тя разделя на преди и след Брад Пит. Четири години след тежкия си развод с него, след публичното унижение от страна на Анджелина Джоли, Джен се превърна в жертва, която всички обичат.
Пред списание GQ звездата от Приятели споделя, че днес, на 40, се чувства много по-комфортно в тялото си и живее в по-голяма хармония със себе си, отколкото когато е била на 20 или на 30. Усеща се по-млада, свежа и енергична. Да не пропуснем, че всъщност тялото й е съвсем истинско, без никакви изкуствени подобрения по него, както може да се види и от разголената фотосесия за мъжкото издание. Дженифър за първи път провокира до такава степен мъжките фантазии. С полуголите си снимки тя показва, че не е бременна  от приятеля си Джон Майер, с когото ту са заедно, ту са разделени.


Откакто приключи Приятели, където Анистън я гледаха по 25 милиона души седмично, папараците не изпускат нито една нейна стъпка. „Понякога ги хващам как ровят из боклука ми, гледат какво съм яла или пила. Това са едни анонимни паразити“, разказва за срещите си с натрапчивите фотографи.


От всичко обаче най-много се дразни, че все още някои студиа не искат да й дават определени роли заради стереотипа, който си е изградила като Рейчъл Грийн. „Имам страхотен сценарий за филма Pumas с Елизабет Банкс. Но едва ли ще ми дадат ролята, защото лентата няма да е романтична комедия, в която героинята ми страда от нещастна любов.“, недоволства Анистън. Когато я види човек, не открива и следа от медийния й образ на угрижена и потънала в дълбока тъга и депресия жена. Точно обратното. Дженифър вече избягва роли на слаби жени, копнеещи за силния принц на бял кон.
Такъв беше Брад Пит преди. Историята за раздялата им все още продава списанията, въпреки че официалният развод беше преди цели четири години. Актрисата признава, че все още не си е отговорила на въпроса „Защо?“ Това обаче не й пречи да се шегува: „Всяка седмица през уикенда ходим цялото семейство заедно в Хемптънс. Аз гушкам ту Захара, ту Нокс. Ние тримата сме като един Бермудски триъгълник.“, заявява Анистън. Тази шега й струва доста критики от страна на медиите, които я упрекват за негативния й тон.


Дженифър и Брад все още си говорят. Тя му се обажда понякога, поздравява го за празници. Това никак не се нрави на Анджелина. С нея обаче не поддържа никакъв контакт. Преди известно време Джоли шокира всички с нещо, с което унижи още повече бившата жена на мъжа си. Брюнетката заяви, че след време обезателно ще покаже филма Мистър и Мисис Смит на децата си. По този начин те щели да узнаят историята на запознанството между родилите им и как е пламнала любовта им. Това беше голяма шамар за Дженифър, която по това време е все още женена за Пит и играят на щастливо семейство. Като отговор тя само добави, че чрез тази реплика само са се потвърдили нейни съмнения, които е имала в онзи период, а Брад винаги е отричал.


За същия коментар на Анджелина Анистън говори и пред Vogue: „Това, което Анджи направи не е никак готино.“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но