09.06.2017 12:30

Мелания Тръмп се мести в Белия дом

Видян 2678 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Мелания Тръмп стана единствената съвременна първа дама, която забави преместването си в Белия дом. Отлагането накара мнозина да повярват, че госпожа Тръмп може и да не стигне до резиденцията, както породи много спекулации, че предпочита да живее със сина си Барън в Тръмп Тауър.

Но сега, когато Барън завърши учебната година, изглежда, че Мелания и най-малкият син на Тръмп ще направят голямото преместване. Родителите на Мелания - Виктор и Амалия Кнавс, в момента живеят заедно с нея, което означава, че първата дама има намерение да раздели част от времето си между дома си в Ню Йорк и новата си резиденция.

Според Политико съветниците на Тръмп се надяват, че присъствието на жена му ще успокои все по-раздразнения и изолиран президент, особено след събитията през последната седмица.

 Мнозина обаче помнят, че тя беше до Тръмп, когато започна онлайн битката му с кмета на Лондон Саджик Хан след терористичната атака срещу Лондон Бридж. Тогава президентът критикува Хан, наричайки изказването му след нападението "жалко". А кметът на Лондон направо настоя предстоящата визита на Тръмп в Кралството да бъде отменена.
Още едно доказателство, че Тръмп не слуша никого, дори и семейството си.

Всъщност, времето, през което първата двойка прекарват заедно води до по-лоши резултати за имиджа на президента. Кой може да забрави рязката смяна на изражението на лицето на Мелания по време на встъпването му в длъжност, което беше обезсмъртено във формата на GIF. Или клипът, излязъл от дипломатическото им пътуване до Израел, където Тръмп хвана ръката й и тя го отблъсква. Според доклада на Политико Мелания е отблъснала ръката на Тръмп, защото смятала, че това е "неподходящ жест за официално пристигане".


   Мнозина обаче очакват с нетърпение бъдещите прояви на любов в Белия дом и още по-неудобните им обяснения след идването на Мелания.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се