03.05.2017 11:55

Новата младежка пиеса Не казвай на никой тръгва на турне

Видян 2811 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Театрално сдружение "Артея" е проект- инициатива на млади актьори, които са си поставили за цел  реализация на постановки с участието на студенти, които не могат да намерят своетo поле за изява в държавните и общински театри. Първият проект на сдружението е реализирането на представлението „Усмирителни рокли/Не казвай на никой“: Шест жени. Всички те носят в себе си Ева по различен начин, женското начало, което трябва да намери как да продължи. Преживели първата четвърт от живота си, достигат кръстопът, където реалността се чупи и открива почти непосилната си вътрешна подредба. Едновременно противопоставяйки разнородните си характери като начини за справяне със света и обединявайки ги в борба за общ кариерен пробив, Евгения, Марая, Кристин, Магдалена, Елица и Виктория се изправят една пред друга като пред огледало, в което вече не може да се разграничи лъжата от истината за отминалото.


Неизбежността на ролите, играни пред обществото и пред себе си, за да постигнем нещо повече от искреността, че всичко трябва да се промени, за да бъде наред, поставя вечната тематика за живота с маска, който така и не се превръща в бал. По рождение изгонени от какъвто и да било рай шестте наследнички на първата жена търсят някакво мнимо спасение от ужаса, че адът не е един и дори там човек не може да сподели съкровената тайна, която всеки носи, с другиго. И...Пиесата е написана от двама съвременни български драматурзи Анна Лазарова и Георги Гавраилов, режисьор е Мартина Апостолова- талантлив, млад режисьор, получил множество признания, хореограф Яница Атанасова и сценограф Оля Афиногенова. Участие в пиесата ще вземат младите актриси: Анна-Мария Чернева (позната от сериала "София - ден и нощ"), Даниела Филипова (позната от първия сезон на сериала „Под прикритие”), Габриела Станкова, Велислава Димова, Мартина Апостолова и Диана Костова. Турнето с театралния спектакъл "Не казвай на никой" ще стартира на 17 май в София – театър „Освобождение“, билети в EVENTIM. Постановката ще бъде изиграна и в градовете Кричим, Божурище, Ракитово, Велинград, Ботевград, Панагюрище и Раднево.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв