04.04.2017 15:04

Продадоха на търг уникално боди с 500 кристала Сваровски

Видян 4536 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През пролетта всичко става леко, цветно, нежно и ефирно. Модните тенденции при бельото този сезон са подчинени на две думички – елегантно и секси. Така ги видя и дизайнерският екип на марката Wild tear, чиято нова колекция бе представена на ексклузивно модно ревю във Велико Търново.  Дефилето се проведе в рамките на ежегодния пролетен бал на Дамски Лайънс клуб „Велико Търново- Царевец“ по случай 100 години Международно Лайънс движение. Тази година мотото на благотворителното събитие бе: “ За здравето на нашите майки, сестри и дъщери!“.


Новата модна марка Wild tear също се включи в  кампанията, като предостави на търг бижуто на своята първа колекция – запленяващо по стил и лукс ръчно изработено боди с повече от 500 естествени кристали Сваровски. То бе продадено за сумата от 2000 лв. Средствата ще отидат за закупуването на специализирана техника за местния Онкодиспансер в гр.Велико Търново.Учреди се и стипендия за 12-годишната Кристиана Кирилова, която е напълно незряща, но е с изявени музикални заложби. Момичето ще взима уроци при известния вокален педагог доц. Алекс Боварян. В изложбена зала „Рафаел Михайлов“ в старопрестолния град, пред отбрана публика, дефилираха топ-моделите на агенция „Ивет Фешън“ Ваня Пенева-Мис България 2011, Сара Драгулева, Деяна Петрова и Надя Алумуса, както и Елисавета Стоянова от агенция „Визаж“. Стоян Апостолов-Стоянски, стилист на повечето звезди в България, следеше за всеки един детайл по организацията на шоу-дефилето.  Първата колекция на Wild tear залага на богата палитра от цветове, а акцент е нежното и безапелационно секси звучене на дантелата като основен елемент. От класическите бяло, телесно и черно през прасковено до съблазнителните рубинено-червено и лилаво. Фокусът на премиерната серия са принтовете - флоралните мотиви  са нежни и свежи, а елементите тип „татуировка“ са по младежки закачливи и запомнящи се като стил. Именно това прави колекцията подходяща за всяко облекло. Wild tear ще се грижи никога да не ви липсва цвят. Бельото е предназначено за самоуверената жена, която желае да прикове вниманието върху себе си. Собственикът на компанията Соня Стоянова има амбициите скоро да представи колекцията си и пред софийска публика. Моделите на Wild tear могат да се поръчат чрез официалния онлайн бутик на марката, засега от всяка точка на България, но много скоро и от чужбина. В плановете на бранда влиза и идеята за откриването на верига от собствени модни бутици.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.