17.03.2017 09:53

Марион Котияр родила дъщеря

Видян 2304 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

41-годишната Марион Котияр и Гийом Кане (43) са станали родители на момиченце.


Френската актриса е родила "наскоро", съобщи близък до двойката, без обаче да разкрива повече подробности. Не е ясно и как се казва детето.


Носителката на "Оскар" и актьорът, който е бивш съпруг на Даян Крюгер, са заедно от 2007 г. Имат син 5-годишен син Марсел.


Името на Марион беше намесено в раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит, с когото тя си партнираше в "Съюзени". Актрисата обори слуховете с обяснение в любов към Кане и съобщи, че е бременна:


"Преди много години срещнах мъжа на живота си, бащата на нашия син и на бебето, което очакваме. Той е моята любов, най-добрият ми приятел, единственият, от когото имам нужда".


Марион добави, че много уважава Брад и Анджелина и им пожелава да намерят мир в този труден момент.


"Ожесточението на таблоидите, глупостта на хора, които се представят за журналисти, и омразата на някои потребители на интернет ме накараха да изкажа гордостта и възхищението си от Марион, която прояви интелигентност и толкова силен дух след тези глупави и неоснователни обвинения", коментира и Гийом.


Котияр е първата французойка от 1960 г., която спечели "Оскар" (2008) за ролята си на Едит Пиаф във филма "Едит Пиаф: Животът в розово". Тя бе номинирана отново за превъплъщението си на майка в депресия в "Два дни, една нощ".


Марион бе удостоена с Ордена на Почетния легион - най-високото отличие във Франция. През 2010 г. получи и най-високото френско културно отличие, когато министърът на културата Фредерик Митеран й окачи ордена на Кавалер на изкуството и литературата. През 2006 г. бе обявена за национална забележителност на Франция, а преди това я избраха за най-чаровната актриса в страната.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния