08.02.2017 09:43

Маша завърши Харвард по съкратен курс

Видян 1173 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тенисистката Мария Шарапова разкри в руското токшоу "Вечерний Ургант", че отказва да се самосъжалява след забраната да се състезава и запълва времето си с учене в Харвард, писане на книга и уроци по бокс.


Петкратна шампионка на турнири от Големия шлем разказа, че боксът се е превърнал в голяма част от фитнес режима й. "Пробвах бокса, защото имах нужда да запазя формата си. Беше чудесно защото си представях хора които исках да ударя", каза 29-годишната тенис звезда.


"Разбрах, че много умело си почивам", отговори тя на въпроса какво е научила от временното си отстраняване от тениса. "Преди не можех да си представя какво ще правя с толкова много време. Имах 12 месеца да мисля, да чета книги и т.н.", добави тя. "Бях на екскурзия в Хърватия, посрещнах новата година на Хаваите. Досега не бях ходила в Лондон като турист. Не бях виждала почти нищо там, когато играех на Уимбълдън. Шарапова, която завърши ускорен курс в престижния университет Харвард, за да разшири бизнеса си със сладки изделия, ще напише книга за живота си.


"Написах книга, която ще излезе през септември. Първо ще излезе на английски, а после ще бъде преведена на руски", каза тя.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!