22.12.2016 11:52

Дует Weil и Есил Дюран в коледна колаборация

Видян 2533 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неочаквана колаборация осъществиха фолк певицата Есил Дюран и струнен дует Weil - Мая и Пламен Ковачеви, които неотдавна се прибраха от Лас Вегас с отличие Най-добри инструменталисти от престижната музикална церемония Most Famous Awards Show 2016.


Тези дни обаче артистите представиха за първи път пред публика своята интерпретация на популярната коледна песен White Christmas съвместно с Есил Дюран. Това се случи по време на събитието “Модна икона” в столицата. На мероприятието Дюран показа и своята най-нова модна колекция, с която впечатли ценителите на изискания стил. Точно по време на дефилето, виртуозите от Weil представихаа един музикален спектакъл от съчетанието на електрическа цигулка и китара, като инструменталните им умения бяха перфектно допълнени с гласовите вокали на дивата Есил Дюран.


Колекцията на певицата-дизайнер е вдъхновена от чистия бял цвят, който винаги е бил сред най-любимите й. “Белият цвят предизвиква у повечето хора усещане за лекота и тишина, хлад и светлина. Това е цветът на искреността и идеала, въображението и мечтите, символ на невинността. Силуетите са изчистени, но допълнени от закачливи пеплуми, метални елементи,камъни и дантела”, разясни след ревюто изпълнителката. Есил смело боравя в модното си творчество елементи от мъжкият гардероб, като подчертава андрогинният стил на колекцията. Сред материите, които е ползвала, преобладават плътен еластичен габардин, копринен шифон, кашмир и дантела.


Идеята за съвместен проект между Weil и Есил Дюран датира от преди години. Музикантите са приятели още от времето, когато Мая участвала с друга формация в проекта на Слави Трифонов - “Лице на заем”, на което пък Есил беше водеща. Още тогава  струнният дует  направил впечатление на единствената фолк певица завършила Музикалната консерватория и между тях се зародило приятелство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!