05.12.2016 16:51

Елен Колева иска бебе

Видян 1788 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да се сдобие с първо дете вече мечтае актрисата Елен Колева. След като изстрада шумната си любов с Калин Терзийски и загатна, че има нов човек в живота си, звездата се замисля и за семейство.


  „Иска ми се да стана майка и вярвам, че това ще ми се случи”, оптимистична бе тя пред бТВ. Взаимоотношенията си с писателя, с когото се сърбаха относно във Фермата, Колева коментира така: „Нямаше път напред. Всеки направи своя избор. Калин предпочете алкохола, а аз не си представях живота с него. Все пак останаха поезията и много красиви неща”.


 Колева е категорична, че животът й я е научил да не се предоверява на хората около нея. За пример й служи друга любовна трагедия – шестгодишната й връзка с бизнесмена Александър Найденов.


  „Мълчах от страх и защото съм много добре възпитана да знам какво да кажа и кога да замълча. Ако един ден напиша книга, в нея ще разкажа всичко”, каза Елен в отговор на слуховете, че е ставала жертва на насилие от дългогодишния си приятел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.