01.12.2016 14:28

Фики представи дебютния си албум с лайф-концерт

Видян 1876 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фики Стораро за пореден път доказа, че е явление на българската музикална сцена и неслучайно е получил наградите за Дебют на годината и Певец на годината едновременно. Изпълнители с дългогодишен опит не се осмеляват да предприемат това, което звездата на Пайнер направи снощи в препълнения клум „Мегами“ в хотел „Маринела“. Той промотира първия си албум, който е троен (две CD-та и едно DVD), с уникален лайф-концерт, включващ 20 песни в различни стилове на български и английски език и в дуети с най-големите имена от родния попфолк. Помагаха му шест музиканта и два беквокала, с които направиха невероятно шоу, истински празник за ухото на ценителите.



„Вечерта на изненадите“, както я кръсти водещият Драго Драганов, беше открита със заглавната песен на албума – „Is This Love”, чийто видеоклип също имаше своя премиера точно тогава. И от там нататък всяка песен покачаше адреналина на публиката. Следващият сърпрайз дойде още с второто изпълнение – на познатата  балада „Душа“ , в която обаче се включи и Преслава. След което се изредиха един след друг хитовете на обичания изпълнител: „Беше обич“, „Горе долу“, „Вертолета“, „Бум“, „Джале, Джале“, „С друг ме бъркаш“ и „С тебе или с никой“ отново в дует с Преслава. В края на първата част Фики изпълни песните, с които тръгна по звездния си път – „Кой“ и „Кажи ми като мъж“, за които при него на сцената се качиха Галена и баща му Тони Стораро.



Втората част на концерта започна със съвсем нови парчета – „Ти си ми сърцето“ и „Тук съм“, и продължи с поп и фолклорна музика. Всички присъстващи настръхна, а някои дори се просълзиха при изпълненията на „България“, „Лудо младо“, в която се включи и Десислава и „Зайди, зайди“. Не по сценарий, но заради нестихващите аплаузи Фики завърши концерта със „Сбогом моя любов“ на Васил Найденов.



За 105-те минути, в които Стораро младши беше на сцената, смени два тоалета – първият строго официален на Dolce&Gabbana (с риза с корони на яката и елек), а вторият – спортно-елегантен на Moschino, избрани от стилиста му Стоян Апостолов-Стоянски от бутиците Etiquette и Trend Box. А най-забележителният аксесоар беше усмивката, която не слезе от лицето му цяла вечер.
Може би по-щастливи от него бяха само родителите му. Семейството имаше двоен празник - на тази дата, 30 ноември, освен дебютния албум на големия им син, беше и рожденият ден на малкия им наследник. Те се бяха погрижили за две торти, като при изнасянето и на двете стояха при децата си. Нито Тони, нито съпругата му успяха да скрият гордостта в очите им след края на промоцията.



За да уважат Фики на събитието дойдоха много от колегите му. Освен гореспоменатите Преслава, Галена и Десислава, на ВИП сепаретата се забавляваха още Анелия, Андреа, Кали, Нелина, Илиян, Софи Маринова с Гринго, Бони, която дойде с дъщеря си Михаела, Люси и Ани Хоанг, Джордан, Роксана с годеника си Александър, Ваня с DJ Дамян, Райна, Еми Стамболова, Соня Немска, Татяна, Сестри Филатови и Лазар Кисьов. Евгени Минчев, Жени Калканджиева, Златка Райкова, Кирил Чалъков, десетки приятели от страната и чужбина и журналисти също бяха сред публиката.



Така, с много блясък, музика на живо, изискани питиета и перфектен кетъринг Фики Стораро отбеляза излизането на дебютния си албум и доказа, че когато човек е целунат от Бог с талант, мечтае смело и работи усилено, нещата просто му се получават.

Снимки: Емил Колев – Хайлайф







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?