31.10.2016 11:10

Цеца остава с фамилията Величкович

Видян 1556 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мегазвездата на Балканите СЕСА, която ще зарадва всички свои фенове у нас с нов впечатляващ концерт на 17 март в зала „Арена Армеец“, лично пожела да отправи емоционален поздрав към българските си почитатели. В специално видео певицата се обръща към родната публика с покана отново да се забавляват заедно на забележителното шоу в София, което подготвя звездата.  „Скъпи мои, искам специално да ви поканя на моя концерт на 17 март в Арена Армеец. Винаги добре сме си прекарвали, винаги добре сме се забавлявали... и със сигурност и този път ще е така.“ – споделя примата. „Целувам ви и ви обичам! Ваша Цеца Ражнатович, не, за вас – Величкович.“ – с намигване и усмивка допълва за финал звездата. 


След големия фурор и грандиозния концерт, който наскоро СЕСА изнесе в Лондон, иконата на балканската музика обясни, че сега цялото й внимание ще бъде насочено към предстоящото й шоу на 17 март у нас. Звездата обещава още много изненади, които несъмнено ще зарадват всички присъстващи в „Арена Армеец“.  Цялото послание на СЕСА към българските фенове може да видите на следния линк: https://youtu.be/_qWVPd_tLFg Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни на живо най-големите си хитове, е на 17 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. С всеки закупен билет получавате подарък CD с новия албум на певицата „Autogram“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв