05.10.2016 09:46

Бен Стилър: Преборих рака

Видян 1452 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският актьор Бен Стилър разкри, че преди две години му е била поставена диагноза рак на простатата, но се е излекувал.


В радиопредаването "Шоуто на Хауърд Стърн" 50-годишният актьор и продуцент сподели, че е успял да се излекува благодарение на това, че болестта му е била открита достатъчно рано при профилактични прегледи, пише "Франс прес".


Бен Стилър, известен с комедийните си роли в "Ах, тази Мери", "Нощ в музея", "Запознай се с нашите" и "Зулендър", каза, че говори публично за болестта си, за да насърчи мъжете да си правят профилактични прегледи по-рано от  препоръчваната възраст при това заболяване - 50 години. Заболяването може да се установи чрез обикновен кръвен тест, пише БТА.


"Ако не си го правех, както настояваше лекаря ми, от 46-годишен, нямаше да разбера, че съм болен", каза Стилър, който беше в предаването с доктора си.


Комикът призна, че първото, което направил, когато научил, че има рак, било да разбере повече за заболяването, както и кой друг е болен от същото. Актьорът Робърт де Ниро също имал рак на простатата. Стилър обясни, че Де Ниро го е подкрепил и накрая се подложил на успешна хирургическа операция.


Ракът на простата е вторият най-смъртоносен вид раково заболяване сред американските мъже. Според Американското дружество за борба с рака от него страда всеки седми мъж в страната.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци