02.08.2016 15:30

Фенка се нахвърли на Фики Стораро

Видян 1976 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Поп-фолк изпълнителят бе нападнат наскоро от напористи фенки в известния столичен клуб “Биад”. Фики Стораро, който има славата на идол сред връстниците си у нас, с мъка успя да устои на атаките на настойчивите момичета. Едно от тях буквално се нахвърли на младия певец, за да го целува.


     Фики Стораро отдавна не беше гостувал във хитовия клуб в центъра на столицата и може би това бе причината за огромното внимание към него. “Биад” едва успя да побере неговите последователи, които бяха дошли да се забавляват. Известно е, че най-заклетите фенове на Фики, освен че полудяват по неговите парчета, имитират дори  визията му. Обикновено – спортно-елегантна, този път любимецът им ги изненада с избора си на сценичен тоалет – потник и дънки.  Явно изборът не е бил случаен, защото Фики има какво да покаже. Всекидневните тренировки наистина са го направили “Желязен”. “Тренирам по два часа всеки ден, независимо дали имам участие или не. Храня се здравословно, основно с месо и зеленчуци”  – издаде се изпълнителят. Той опровергава отново твърденията, че е имал връзка с колежката си Преслава: “Това са пълни измислици. Чудя се как хората вярват.” Чаровният изпълнител отрича дори да има и приятелка до себе си. Но е категоричен какви жени харесва. “Предпочитам естествените момичета, като не е задължително да пеят. “


     След участието си в легендарния клуб “Биад” Фики заминава за морето, където има поредица от изяви. “Засега кариерата ми е най-важна. Имам две мечти – да изляза на световната сцена и да разширя семейния бизнес като направя хотел.”



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог