13.07.2016 14:10

Дженифър Анистън не е майка, и не е по-малко жена

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Матката е въпрос на безмилостни международните спекулации. Споровете за това на каква възраст трябва да имаме бебе и кога сме стари за това се водят непрекъснато през последните 15 години. Особено когато се отнася за живота на звездите и по-конкретно за този на Дженифър Анистън.


 "За протокола, не съм бременна, дойде ми до гуша!", написа Анистън в блог пост на The Huffington Post.


 "Дойде ми до гуша от контрола и цялото порицаване. Това се случва всеки ден под прикритието на "журналистиката", на "Първата поправка" или "светските новини".


"Ние всички сме Дженифър Анистън и не искаме да бъдем възприемани като ходещи утроби, да бъдем съдени и разпитвани за нашите тела и за това кога планираме да се размножаваме, написа редакторът на Vogue.com Мишел Руис.


Анистън е жена, която няма деца, но това не я прави по-малко жена. Нейната матка и формата на корема й не е работа на никой друг, освен на нея самата. Същото важи и за всички други жени.


Тъжно, че Анистън трябва да обяснява личното си решение да стане или да не стане майка.


 "Уморена съм от ограничените разбирания на женската идентичност и успех", пише тя.


 "Да, аз може да стана майка някой ден и първа ще Ви уведомя за това. Но аз не преследвам майчинството, защото се чувствам непълноценна по някакъв начин, както нашите новинари искат да ни накарат да вярваме".


Защо е толкова непоносимо, така скандално, че Анистън, супер-звездата, може да не бъде майка? "Аз не харесвам хората, които смятат мен и жените, които нямат деца за провалени в живота," каза веднъж Анистън.


"Някои хора ще кажат, че Анистън няма повод за оплакване. Тя е знаменитост и милионер, тя ходи на невероятни почивки в Мексико. Ние я наричаме "Джен!" Смятаме, че тя е наш приятел. Ако това е така, защо не започнем да се отнасяме с нея като една от нас?", попита Мишел Руис.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци