01/02
16.06.2016 13:07

Тони Стораро е луд по гъркиня

Видян 6463 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Тони Стораро посреща лятото с новия си проект „Луд“. Видеото към песента можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалните канали на медията в YouTube и vbox7.

  Парчето е динамично и танцувално и носи типичния гръцки полъх, характерен за звездата на Diapason Records. Въпреки че напомня за Гърция, песента е дело на изцяло български екип. Топартистът залага на авторска композиция по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. „Напоследък предпочитам да правя песни, които са написани специално за мен. Щастлив съм, че публиката ги оценява високо и получавам много добри отзиви.“, сподели той. „Надявам се „Луд“ да се хареса на хората и да се наложи като хит.“, каза още Големия Тони.

  Не само звученето на песента обаче има гръцка нишка. Връзка с южната ни съседка има по още една линия, а именно участието във видеото на красавицата с гръцки произход Йоанна Зисаки. Сексапилната хубавица, която украси корицата на най-популярното еротично издание, успя да привлече вниманието на Тони Стораро и да получи покана да участва в лентата „Луд“. Любопитен факт е, че всъщност в клипа двамата нямат нито един общ кадър и се запознават лично чак след приключването на снимачния процес.   Атрактивната блондинка не крие, че за нея участието във видеото на Тони Стораро е сбъдната мечта, тъй като е голяма почитателка на Човека-глас. Ето защо тя нито веднъж не се оплакала, докато заснемали нейните кадри, в които тя прекарала повече от три часа в открито море на силен вятър, облечена само в оскъден бански.
 



   Режисьор на клипа е Людмил Иларионов-Люси. Голяма част от снимките са заснети на моторната яхта „Нобел“, както и на територията на хотел „Нобел“.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог