08.06.2016 15:26

Константина Живова: Телевизията е предизвикателство за мен

Видян 3465 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Популярната телевизионна водеща Константина Живова влезе в новата си роля на лице на предаването „Днес“ по ТВ  Bulgaria ON AIR  от началото на месец май. От 2006 година тя започва да се занимава с телевизия, като се явява на интервю за работа в продуцентската компания на Иван и Андрей „Междинна станция“. През годините е била организатор на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7. Става популярна като една от водещите в предаване на ТВ7 „Жените говорят“, заедно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катя Евро. Освен пред камера тя работи и зад кадър в екипа на предаването „Всяка Неделя“ на Кеворк Кеворкян по Нова Телевизия. Ина взима участие в някои български филми, като „Под прикритие” сезон 4 по БНТ, „Секс, лъжи и ТВ- 8 дни в седмицата” по ТВ7. Снимала се е в телевизионни реклами за България и света, както и в музикални клипове на някои от известните изпълнители като Орлин Павлов, Вяра Атова, рапърите YoungBByoung. През миналата година издаде и дебютната си книга "Завинаги" и вече работи по нова.



1. Ина, как дойде идеята да се присъединиш към предаването "Днес" по ТВ  Bulgaria ON AIR и какво ти донесе това ново предизвикателство?



Получих предложение от  Bulgaria ON AIR  и съм щастлива, че съм оценена и забелязана.  Екипът и телевизията ми харесват.  Всеки делник от 9,30 часа се стараем да показваме интересни теми и гости, както и да накараме зрителите да изпият сутрешното си кафе с усмивка.  Телевизията винаги е била предизвикателство за мен.

2. В последните години се изявяваш като блогър и успешен писател, липсваше ли ти телевизията?



Телевизията е моя мечта от много малка. Бях си дала двегодишна почивка, но не спрях да развивам нови проекти и идеи. Щастлива съм, че създадох  моя успешен видеоблог www.trywithina.com. Книгата „Завинаги“, която написах, за мен е, може би, най-големият успех до момента.



3. Кой те откри всъщност за телевизията?



Отидох на интервю в продуценската къща на Иван и Андрей. Бях стажант известно време и съм щастлива, че започнах от самото начало. В годините научих много. За мен това е най-важното. Истински професионалист си, когато опознаеш професията във всичките й аспекти и етапи.



4. На какво те научи тази професия?



Научи ме на организираност и концентрация. Отне ми обаче личното време...  но, това е нормално за всички, които работим тази професия.

5. Какви са посланията, които отправя твоето предаване към зрителите и как се чувстваш в ТВ Bulgaria ON AIR?



В предаването „Днес“  коментираме, темите, които вълнуват хората. Всеки ден се стараем да сме полезни на зрителите, като показваме решения и съвети на различни здравни проблеми. Много известни личности споделят с мен своите истории в специалните звездни минути на предаването. Винаги сме актуални, отразявайки събития, които вълнуват обществото. Стараем се да усмихнем и информираме зрителите.



6. Изглеждаш в перфектна физическа форма, какви грижи полагаш за външния си вид?



Благодаря. От дете съм слаба и винаги съм се опитвала да кача някой друг килограм. Спортувам фитнес, но за съжаление не съм много постоянна, заради дългия ми работен ден.



7. Умее ли според теб българката да се грижи за външния си вид?



Българката е красива жена. Определено смятам, че умее. Всички българки се стараем  да следваме тенденциите и да бъдем информирани.

8. Каква майка си, Ина? Строга, толерантна, приятелка…?



Дъщеря ми е голямата ми любов. Старая се да й давам любовта си непрестанно. Не мисля, че съм строга майка. Моята майка беше и моя приятелка, докато растях, с която споделях всичко. Много се надявам да постигна това и в отношенията с дъщеря ми. Доверието е много важно, но и много лесно се губи.

9. Какви са мечтите ти свързани с твоето дете?



Единственото, което ми е важно, е да бъде здрава. Тя е талантливо дете и се вълнува от изкуство. Ще се радвам, когато порасне, да се занимава с изкуство, но не бих я накарала да бъде нещо, което не харесва.

10. Къде бягаш от динамиката на ежедневието? Сама или със семейството си, имате ли някое тихо, спокойно островче?



Трудно ми е да избягам от динамиката. Като цяло аз съм от хората, които обичат високото темпо, но напоследък имам нужда просто да остана сама и да си почивам. С времето започна да ми харесва тишината.



11. Кое е най-екстремното нещо, което си правила в живота си досега?



Ами, не съм екстремист. Нещо по-нестандартно, което съм правила, е заснемането на един музикален клип, в който трябваше да позирам заедно с над 15 плъха... Беше ужасно, те лазеха по цялото ми тяло.



12. Участвала си в няколко сериала, какво ти донесе тази авантюра?



Сериалът „Под прикритие“ ми донесе много. Първо, приятели, колеги и една друга магия. Даде ми емоция, която си прилича, но и се различава. Киното е трудна професия и всички, дръзнали да се занимават с това, са достойни за поздравления.



13. Последната ти книга "Завинаги" се превърна в бестселър, работиш ли вече по нова и ако не е тайна, каква ще е тематиката й?



Това е първата ми книга. Написах я с цялата любов и откритост, която имам. Наистина не очаквах такъв интерес и признателност от читателите. И до днес момичета от  цял свят споделят емоциите си след прочитането й.  В момента започнах превод на книгата и когато е готова, ще се разпространява онлайн. Имам запитвания за различни държави, в които да бъде отпечатана, и това предстои да се случи. Имам идея за нов роман, но ми е нужно време. Имам вдъхновение, а според мен то е началото, за да започнеш.

14. Какви са наблюденията ти, българите започнаха ли повече да четат съвременни български автори?



Аз чета от дете. Харесва ми. Купувам си книги постоянно и на нощното ми шкафче всеки ден преглеждам и прочитам нещо ново. Щастлива съм, че младите хора четат. Българските автори са добри и заслужават да бъдат оценени.



15. За финал, пожелайте нещо на читателите на „19 минути“ и Slava.bg ?



Пожелавам на вас и на читателите ви слънчево и усмихнато лято. Не се страхувайте да мечтаете! Мечтите се сбъдват, когато сме смели!
















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион