22.01.2009 18:16

Бекъм, а не панталон скара Армани и Габана

Видян 2589 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма нищо по-скучно от есенно – зимни ревюта на мъжка мода. Това гласи един от основните закони на журналистиката в тази област. Вероятно, следвайки точно тази логика не си бе направила труда да дойде даже Анна Уинтур – главната редакторка на американския Вог, на която посветиха книгата и филма “Дяволът носи Прада”.
И изпусна голямо шоу...
Когато в един бизнес много хора са милиардери, имената им са световноизвестни и имат доста високо самочувствие, скандалите им са с висока взривна сила. Дотолкова, че да разсеят света от неколкодневните тържества покрай встъпването в длъжност на Барак Обама: първия негър – американски президент.
Джорджо Армани обвини в копиране Долче и Габана. Двете фирми правят най-големите обороти в италианския моден бизнес и между босовете определено не цари любов. Общата им неприязън към милиардерката в клуба – Прада, обаче потушаваше огньовете. Досега...
“Долче и Габана са копирали в първата си линия панталони от миналогодишното ревю на  моята втора линия Емпорио Армани. Нека крадат, ако ще научат нещо”, атакува Кралят на модата. Конкуренцията отвърна: “Да го копираме ли? Че ние даже не му гледаме ревютата от години! Ако ще се учим от някого, определено няма да е от него”.
19’ заподозря, че зад цялата работа е стаен друг проблем. Ревност към Бекъм. Знаейки, че е лице на бельото на Армани и ще гледа ревюто му Емпорио от първия ред, Долче и Габана заведоха 40 журналисти, за да му гостуват на мач на Милан, в който играе в момента. Направиха го 1 ден преди Армани и ядосаха наистина маестрото. Защото той плати милиони не само на Дейвид, но и на жена му, която застъпи като ново рекламно лице на марката. А конкуренцията обра овациите първа.
Надушила какъв бесен пиар си правят под формата на оплюване, все едно заради Бекъм или заради панталон, Донатела Версаче се намеси, за да омиротвори нещата. Всъщност обаче най-силното й оръжие се оказа нейната нова колекция. Тя спечели адмирациите на всички с безупречен стил, който връща към истинската мъжественост. Прибран силует, който очертава предимствата на фигурата. Невероятни материи, интересен синьо-сиво-графитен колорит с малки топли примеси – всичко това предизвика фурор сред ценителите.
Насреща Армани предложи едно преосмислено ретро в стил working class hero. Към времената на бригадирското движение у нас връщат не само туристическите обувки, които Кралят комбинира дори с елегантни костюми, но и плътните по мъжки материи. Повечето му колеги не са съгласни с него относно завръщането на шалварести панталони с висока талия, но това си е техен проблем. Маестрото разчита на още едно възраждане – на плюшеното кадифе. Лансира и жилетки за под сако, които освен на място, могат да се носят и върху тишърти, пуловери, поло.
Тази тенденция харесва и на Долче и Габана в техните линии. Дуото продължава логиката на последните две години, през които модата му става по-класическа и успокоена. Денди стилът е характерен за двамата модни шампиони. Брит усещането се допълва от техните вариации на тема тренч.
И все пак. Когато хората говорят за тренч, няма по-добри от Бърбъри!/Борис Ангелов, Милано


Марката на Обама е хит


Презентацията на класическата италианска марка “Канали” се превърна в едно от големите събития на миланските мъжки дефилета. Освен кръглата годишнина на бранда, имаше и специален повод. Събитието съвпадна с встъпването в длъжност на Барак Обама като президент на САЩ. Това е най-актуалният клиент на централата, която преди броени седмици откри представителен бутик на ул. Алабин в София. 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

дева