13.05.2016 09:59

Поли Генова отива на финала на Евровизия

Видян 2377 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Поли Генова отива на финала на песенния конкурс "Евровизия 2016". Българката изпълни песента "If Love Was a Crime" и се класира сред фаворитите на втория полуфинал на конкурса в "Глобен Aрена" в шведската столица Стокхолм. Останалите финалисти са Латвия, Грузия, Австралия, Украйна, Сърбия, Полша, Израел, Литва и Белгия.


  Поли пя под номер 12 от 18 изпълнения, които се състезаваха за десетте места за финала на 14 май. Тя предизвика фурор и бурни овации с песента и хореографията си.


България участва в "Евровизия" от 2005 г., като единственият път, когато страната ни стигна до финал, беше през 2007 г. във Финландия. Тогава Елица и Стунджи станаха пети в крайното класиране с песента "Вода". Поли участва за втори път в конкурса - през 2011 г. тя не успя да стигне до финал с "На инат".


Сред най-впечатляващите изпълнения бяха "Made оf Stars" на Хови Стар от Израел, "1944" на украинката Джамала, "Dona" на Калиопи от Македония, "Sound оf Silence" на Дами Им от Австралия, "What's the Pressure" на Лаура Тесоро от Белгия и "Midnight Gold" на Ника Кочаров и "Младите грузински лолити".


   С победителите от първия и втория полуфинал общо 26 държави ще се състезават в събота. Великобритания, Франция, Испания, Германия, Италия и Швеция се класират автоматично.


Източник: Дир.бг



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева