Свързани новини

04.05.2016 15:07

Николета искала да роди дете на Роналдо

Видян 1854 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Край на любовния романс между Николета Лозанова и Кристиано Роналдо! Най-голямата интимна афера, в която името на нашенката бе замесено с това на спортист от световна величина, приключи, научи Всеки ден. Нападателят на "Реал" Мадрид еднолично е поискал от Лозанова да спре да го търси и е прекратил всичките си контакти с нея. Самата тя не очаквала, че от срещите им ще излезе нещо повече от еднократен секс, но очевидно Роналдо си е паднал по нея и двамата започнаха да се виждат редовно, докато на футболиста му писнало от ласките на нашенката и спрял да си вдига телефона.


В сериозността в краха на отношенията им Николета се убедила, след като разбрала, че Кристиано ще става баща за втори път. Футболистът отново ще се възползва от услугите на суроготна майка както с първото си дете, и вече е съвсем близо до финализиране на документацията около това.


Бившата г-жа Божинова споделяла пред приятелки, че няма проблем да дари с отроче и мъж от величината на Роналдо, заради което се чудела от странния му избор да създаде поколение с утроба под наем. Според мнозина пък това е потвърждение на сексуалната ориентация на ритнитопковеца, който повече си падал по мъже, а жените използвал като параван пред обществото на своята гей същност.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.