27.04.2016 10:14

Популярни личности и ценители се събраха на уиски фест

Видян 1859 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

              Whisky, Rum & Wine master test 2016 донесе незабравими емоции на ценителите и любителите на различните видове уиски, ром, ликьори, вино и крафт бири. В уютната обстановка на Radisson Blu Grand Hotel се събраха едни от най-големите вносители на алкохоли. Наздраве си казаха уайнмейкъри, бранд амбасадори и собственици на марките. Специално за събитието в България пристигнаха : Fred Laing - собственик на Douglas Laing, Ian McWilliam- бранд амбасадор на Glenfarclas , Pietro Marcato - собственик на Marcati, Валерия Бондар - търговски директор и бранд амбасадор на Berry Bros, Maurizio Maurizi - уайнмейкър на Mezzacorona и Jesus Bernad - бранд амбасадор на ром El Dorado.


 


    В рамките на два дни се проведоха множество интересни майсторски класове и четири специални VIP майсторски класа. На тях участниците имаха шанса да опитат дълго отлежали уискита, чак до 50години, нефилтрирани отлежали ромове от дървени дестилатори. Финал на майсторските класове беше "Blind tasting" - едно незабравимо изживяване. Официални лица на събитието бяха Гери Дончева, Иван Динев - Устата, Елена Тихомирова, Мастър Шеф Симеон Червенков и Михаил Кирков. Организаторът на Whisky, Rum & Wine master test 2016 Петър Керемидчиев сподели, че се надява да е разширил понятията, давайки възможност на повече хора да се докоснат до лукса на продуктите. На фестивала бяха представени повече от петдесет премиери в категориите си. Гости от всички сфери на бизнеса и изкуството заедно изживяха незабравим тест на сетивата.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец