31.03.2016 16:43

Лицето на най-добрия клуб в света идва за първи път у нас

Видян 2056 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След шеметното начало на годината с Heroes Total, най-старият DJ колектив у нас продължава специалната поредица събития, с които празнува юбилея си под надслов „Metropolis 20”. И вместо да се ровят в архивите, те започват ново приключение - SONIC VOYAGER – по-камерна поредица от събития за различните лица на съвременната електронна музика, които трудно влизат в категории.Първото ѝ издание на 22 април в Хладилния завод в София събира двама творци на върха на световната си слава – най-добрият live DJ в света за 2015-а година – KiNK и Ben Klock - лицето на най-добрия техно клуб в света Berghain в Берлин. Да събереш имена от подобен ранг на едно място е истинско събитие и букингът отнема на Metropolis повече от година. Едва ли има друг, който да е запознат по-добре с музиката на KinK от METROPOLIS. Още когато поставят основите на електронната сцена у нас, момчетата забелязват таланта на Страхил Велчев, който заедно с Kалин Байчев – Sub и Константин Петров – Kei стартира проекта Porno BPM.


 


Отличникът на Resident Advisor за най-добър live act за 2015 миксира за радиопредаването на Ясен Петров още в зората на миналото десетилетие, а по-късно няколко пъти се присъединява към Metropolis като хедлайнер на най-големите им партита и фестивални сцени. KinK е един завършен електронен артист, със собствен отличителен почерк. Той се издига танцувалната хаус и техно музика на крилете на футуризма и експерименталната електроника. Всички техно великани пускат парчетата му, програмата му е запълнена за година напред и фактът, че българин е част от най-добрите в световната електронна сцена може само да ни прави горди. Повод за гордост е и следващото име.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей