21.03.2016 15:01

Сценарий и актьори Под прикритие

Видян 1961 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Последният, или „финалният” – както му викат от БНТ, която уж се бори за чистотата на българския език, сезон на сериала Под прикритие вдига голям шум. Ако съдим по първата му серия под прикритие остават няколко неща. Първо – сценария. Не зная дали и най-наивният драг зрител би повярвал, че тримата босове на силова групировка, въртяща десетки или стотици милиони, лично ще участват в акция на зеленчукова борса, за да задигнат чантичка с хероин. Не само това, ами ще стрелят хей тъй на, "без маска и без грим", нищо, че навсякъде – хеле пък по борсите и другите търговски обекти, е фрашкано с камери за видеонаблюдение. Изобщо не споменаваме, че бос гъзар си поръчва в супер елитен ресторант най-евтиното кафе. Изобщо, „скритата” реклама е толкова явна, че ефектът й е по-скоро обратен. И каква изобщо връзка може да има между Ауди и МаксМара от една страна и Спетема от друга? Или има ниво, или няма ниво. Така стоят нещата... Надяваме се, че с тези няколко бързи факта ви доказахме, че сценаристите на сериала поне в първия му епизод си остават под прикритие. Сякаш липсват.


На второ място идва актьорската игра. Ами Джаро липсва на сериала. А Владо Пенев – и в пряк, и в преносен смисъл, много му тежи. Такова преиграване му удря, сякаш се е върнал в първи курс във ВИТИЗ и тепърва учи елементарни етюди. Ивайло Захариев за пет сезона така и не се научи да не става на бастун, когато влезе в полезрението на камерата. Ако някъде изучават антиреклама, сценката им с бившата на Калин Врачански – Силвия, пред машината за кафе със сигурност ще пресъздаде най-точно понятието.


Добри думи за играта си заслужават Захари Бахаров и Бойко Кръстанов, а за картинката визуалния екип на сериала. Но могат ли те да спасят колегите си, останали под прикритие в най-буквален смисъл? Това ще го видим в следващите епизоди.


Автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е