28.12.2015 11:27

Галена обра фолк оскарите

Видян 2080 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Фолк бомбата Галена получи две статуетки на престижната церемония Revue Popfolk Music Awards, която се проведе за трета поредна година в столичния клуб Revue. Галена грабна наградата „Хит 2015” за „Стара каравана”, както и за дуета си с Десислава. Нейната приятелка и колежка Преслава взе приза „Певица на 2015”, а за „Певец на 2015” бе избран Фики. Тони Стораро взе приза за принос в развитието на българския попфолк, а за най-проспериращ млад изпълнител бе обявен Галин. За втори път наградата за перфектна визия отиде при Камелия, а Татяна получи статуетката за най-атрактивен изпълнител. Алисия взе наградата „Денс хит на 2015”, а Кали получи признание за цялостно творчество. На сцената блесна с корона адашката на дъщерята на Камата Михаела Стоичкова, която бе избрана за „Жена на България”. Церемонията по връчване на фолк оскарите бе водена от дългокраката певица Гергана Димова, която получи специална награда за най-гореща блондинка в поп-фолка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.