Свързани новини

09.01.2009 12:05

10-те най-горещи модела на Victoria's Secret

Видян 1853 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският сайт „popcrunch.com" направи класация на 50-те най-секси модела на елитната марка Victoria's Secret. Ето и 10-те най-горещи красавици представяли бельото на марката:


10. Моли Симс: Американска актриса и модел. Появявала се е на страниците на световни модни списания като „Ел", Вог", „Мари Клер". Симс е водеща на модното предаване на МТВ „Hоuse of style". Звездата й изгрява в сериала "Лас Вегас" в ролята на Делинда Дилайн.


9. Клаудия Шифър: Една от жените, които определяха стандартите за красота през 90-те години. Красяла е кориците на над 500 световни списания за мода. Била е рекламно лице на най-различни марки, от Pepsi до Chanel.


8. Анджи Евърхарт: Освен като модел красавицата е позната и от киноиндустрията. Тя участва в „Секс Хищник", „Сладко и горчиво", „Червеният беглец". Позната е и от редица риалити формати.


7. Мариса Милър: Американска манекенка, която успя да спечели миналата година първо място в класацията на списание „Maxim" за 100-те най-сексапилни жени в света. 29-годишната Милър е популярна най-вече като модел на "Victoria, s secret".


6. Бар Рафаели: Израелската манекенка се прочу, освен с подвизите си на модния подиум и с връзката си с актьора Леонардо Ди Каприо, когото тя заряза.


5. Адриана Лима: 27-годишната красавица е "Ангел" на веригата Victoria's Secret от 8 години. Тя е вторият най-високо платен модел на бельо, веднага след Хайди Клум.


4. Александра Амбросио: Бразилката беше определена от Тайра Банкс като „Бъдещето на модния свят". Амбросио твърди, че поддържа фигърата си само със спорт.


3. Жизел Бюндхен: Бразилският супермодел от немски произход е смятана за най-известния и скъпоплатен модел в света. В момента е лице на над 20 модни марки от различни страни.


2. Летисия Каста: Френският топмодел беше определа от списание „Тайм" за една от 10-те най-влиятелни личности на годината. Каста участва и в няколко филмови продукции, като най-известният филм с нейно участие е „Астерикс и Обеликс срещу Цезар".


1. Хайди Клум: Въпреки немските си корени, Хайди е любимка на американците. 32-годишната красавица има над 10-годишен стаж в модния бизнес. Тя е дефилирала в ревютата и е участвала в рекламни кампании на водещи дизайнери и модни къщи. Това обаче не й пречи без притеснение да участва в реклами на различни видове артикули.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.