03.08.2015 10:50

Ани Салич - най-богата тв водеща у нас

Видян 2524 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич безспорно заема призовото първо място в класацията на най-богатите телевизионери у нас. Тя е напипала златната мина преди 20 години, когато се е запознала със съпруга си Бранко Салич, твърди HotArena. Сърбинът развива успешен бизнес в телевизионния бранш още докато живее в родината си, а когато се пренася у нас става голям началник първо в Нова, а после и в bTV.


 


Днес двамата с жена му буквално не си знаят парите. Напоследък звездната фамилия е започнала да купува имоти на килограм. Идеята за това била на Ани, която искала да направи бързи пари от финансовата криза.


 


Семейството й е собственик на няколко апартамента, построени в кооперации в затворен комплекс. Едно от тези жилища се обитавало от Ани, Бранко и децата им, а останалите Салич отдавали под наем за солидни суми. Тъй като имотите били купени на доста прилични цени от строителната компания, инвестицията им била повече от печеливша, пише „Уикенд”.


 


Бранко напълно подкрепял половинката си в желанието й да се издържат като рентиери. Съпрузите смятали да вложат парите си в още три жилища, в които също да пуснат наематели. От досегашните си имоти те получавали по около 1500 евро месечно от всеки. Клиенти им били шефове на чужди компании, дипломати и бизнесмени.


 


Не е тайна, че Ани взима едно от най-солидните месечни възнаграждения в Нова телевизия - рекордните 17 000 лева. Това дразнело останалите й колеги, които всеки ден тичали по задачи и снимки на открито, докато Ани прекарвала времето си единствено в нюзрума на телевизията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей