Свързани новини

28.07.2015 10:22

Уитни викала щерка си отвъд

Видян 1300 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Соул певецът Боби Браун за първи път наруши мълчанието си след смъртта на дъщеря му Боби Кристина Браун. Носителят на „Грами” е неутешим в скръбта си за първата си дъщеря, която почина дни след като на бял свят се появи последното му дете, съобщава „Дейли Мейл”.В последния час на 22-годишната девойка семейството се събрало край леглото й и произнасяло молитви към Господ. Те се държали за ръце и пеели „Алилуя”, когато към 20.15 ч. (местно време) в неделя тя издъхнала в хосписа край Атланта.


В стаята имало снимка на майката на Криси – легендарната певица Уитни Хюстън, библия и картички на доброжелатели, пожелаващи й да оздравее. Стаята била осветена с приглушена светлина.


На смъртното ложе на Боби Кристина били чичовците й Томи и Гари и леля й Пат Хюстън, която е неин попечител. Към семейството се присъединил и свещеник, който да ги напътства в молитвите.


Три часа след смъртта, тялото на Боби Кристина е транспортирано до медицинския център на окръг Фултън. 20 минути по-късно баща й Боби Браун си тръгна си кола оттам. По-късно той излезе с официално изявление, разпространено от адвоката му: „Криси беше и е ангел. Абсолютно вцепенен съм в този момент. Семейството ми трябва да продължи да живее с нейния дух и да почете духа й. Загубата ни е невъобразима. Благодарим на всички, които се молиха за Криси и за нашето семейство докато оплакваме нашето момиче”.


Семейството смята да организира поклонение пред Боби Кристина в четвъртък. Иначе погребението се планира за август в Ню Джърси – там, където майка й и дядо й са погребани.


Уитни Хюстън почина през 2012 година в Лос Анджелис, където беше намерена мъртва във ваната на хотелска стая. Баща й Ръсел Хюстън почина през 2003 година от диабет и сърдечни проблеми. Двамата са погребани един до друг. Днес лилаво цвете беше поставено между гробовете на двамата, които бяха охранявани от служители на реда.


Близките на Боби Кристина смятат да организират парти в нейна чест в четвъртък, което да нарекат „Сладките 16, които тя не е имала”. Когато навършила заветната възраст, тя не е могла да го отпразнува подобаващо.


Ето какво още разказа информиран източник за последните й мигове: „Беше много спокойно, тихо и красиво. Семейството пееше „Алилуя”, когато тя си отиде. Тъкмо бяха прочели Псалм 23 „Господ е моят пастир”.


„Майка й Уитни беше там и я викаше от другата страна”, допълва то



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а