17.09.2008 18:04

Стела Маккартни показа колекцията си в Лондон

Видян 1794 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стела Маккартни представи колекцията си от спортни облекла за "Адидас" в рамките на Лондонската седмица на модата и доказа, че е във върхова форма, съобщи в. "Индипендънт".


Моделите, сред които бяха олимпийските шампионки от Пекин Виктория Пенделтън от Великобритания и Алисън Феликс от САЩ, представяха спортните облекла, докато скачаха на батут, спринтираха и изпълняваха гимнастически упражнения. Линията спортни екипи, показана в Лондон, включваше футуристични зелени горнища на анцузи, танцувални костюми, повлияни от модата на 80-те години, и плувни трика с геометрични шарки. Докато облеклата, показани от Маккартни, са ориентирани към масовия пазар, изгряващата британска звезда в модата Кристофър Кейн показа облекла, насочени към модния елит. Сред тях имаше кожени поли, покрити с тревистозелени и оранжеви дискове от същата материя. Те бяха съчетани с плетени горнища с леопардови щампи в същите тропически цветове. Животинската тематика бе подчертана от музиката от филма "Книга за джунглата", на чийто фон бяха представени моделите на Кейн.


Дизайнерката Ема Кук също показа облекла, вдъхновени от животинското царство. Колекцита й включваше рокли, декорирани с фотоси на жирафи, зебри и лъвове, както и чанта във формата на лебед. В тях бяха вплетени арт деко мотиви, волани и маниста. Манекенките носеха роклите под мушами от прозрачен найлон и пелерини, осеяни с кристали. Според организаторите това може би ще е последната Седмица на модата, която се организира в Лондон. От следващата година дефилетата най-вероятно ще се вместят в рамките на 4 дни. Причината е, че седмицата по време е между тези в Ню Йорк и Милано, а нюйоркската промени датата на началото си и остави на лондонската само 3 дни до откриването на миланската.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв