05.01.2009 11:57

Не купувайте дрехи, а инвестирайте в тях

Видян 1484 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Началото на зимните разпродажби в Италия означава за многобройни италианки и старт на безразборното купуване на дрехи. Експертите по стил обаче съветват жените да не купуват дрехи, а да инвестират в тях, с оглед на бъдещите тенденции в модата през следващия период есен-зима 2009-2010.


Според специалистите много по-разумно е да се похарчат повече от предвидените пари, но за качествени дрехи и аксесоари, които ще бъдат на мода и догодина. Или с други думи, ако намерите чифт обувки от качествена кожа, с деколте отпред и с високи токове, купете ги веднага, дори да са скъпи. Те ще бъдат на мода и през следващите есен и зима. Ако пък видите изгодни дрехи с модните в момента шотландски мотиви и платове, оставете ги там, където са. Шотландските платове и шарки ще изпаднат от модата през следващия сезон, така че ще похарчите излишни пари за тях, допълват още експертите. Те призовават жените да предвестяват тенденциите с покупките си, а не - да ги следват.
Високи колани - Ако не искате да похарчите много пари, но пък желаете да сте актуални и догодина, купете си аксесоар, който ви обещава това. Широките колани с висока талия - от кожа, еластични, от плат - са точно този детайл. Те придават на силуета ви стила от 80-те години, който ще бъде на мода през 2009.
Плоски чанти - Плоските чанти са „най-горещият“ аксесоар за 2009-та. Носи ги и Мадона, която е рекламно лице на Louiss Vuitton. Купете си една плоска чанта по време на разпродажбите и си я носете през цялата година.
Дизайнерски огърлици - Финансовата криза отвя от хоризонта скъпоценните бижута, така че хитът на 2009-та са изкуствените бижута - направени от пластмаса, стъкло, дърво. Важното е да са със странен дизайн. Те се носят с всичко - с тениски и с вечерни тоалети.
Дълги сака - Ако имате желание да си купите ново сако, то тогава можете да се спрете или на много късо ила на много дълго сако с добре изразени рамене, в стил 80-те години. То ще бъде на мода през цялата 2009-та.
Костюми - За офиса забравете напълно класическите костюми от сако и пола. Концентрирайте се върху костюмите със сако и панталон. Линията им трябва да бъде стегната и прибрана. На мода са и саката с къси панталони. Цветовете трябва или да са неутрални, или да са електрическо синьо и водно зелено.
Jersey- Никаква вълна, никакъв кашмир. Материята, в която трябва да инвестирате, е jersey, или тази, от която се правят фланелите, тениските, плъзгащите се дрехи. Жарсето ще бъде на мода през зимата и през лятото, ще се носи под сака, а така също и под формата на дълги наметала. Бежов, сив, бял и черен са предпочитаните цветове.
Панталони Jodhpur - Любителките на етническия стил в облеклото не могат да не се зарадват на връщането на мода на панталоните Jodhpur. Те са с паднала талия, скъсени крачоли и са стегнати под глезените.
Високи обувки - Ако откриете по магазините обувки с токове над 9 см, с ценни детайли и с дизайнерска форма, купете си ги веднага. Те са топът не само през пролетта, а и през следващата есен. Много от този тип обувки наподобяват истински скулптури.
Гащеризони - Работническият тип гащеризон се връща на мода през 2009-та. Вярно е, че не стои добре на всички жени. За онези, които държат да са в крак с тенденциите обаче, е за препоръчване, тъй като ще се носи през цялата година.
Жилетка XL - Оставете настрана скъпите палта. На мода ще бъдат и сега огромните и дълги жилетки и пуловери от дебела вълна или пък от много тънки материи. До март те се носят върху леки роклички, а след това - като връхни дрехи, на мястото на шлиферите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако