23.05.2015 21:37

Ванко 1 издънил Ни Ло за изневерите й пред Валери

Видян 1341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близкият авер на семейство Божинови – Ванко 1 е в основата на развода на Николет и Валери. Рапърът се обърнал към футболиста с молба да му дадат пари назаем за нов автомобил. Божинов бил съгласен да помогне, но обяснил, че първо трябва да попита жена си, защото за финансовите въпроси винаги се допитвал до нея. Точно тук се оказала и най-погрешната стъпка на Ни Ло, пише bliasak.bg.


 


Плеймейтката категорично отказала да заемат парите на Ванко и така си навлякла гнева му. Бившият рапър се озлобил към жената, на която бил помагал в какви ли не ситуации, и чиито изневери прикривал години наред и решил да разкрие всичко пред Валери, за да си отмъсти, кълне се добре запознат източник от близкото обкръжение на двойката.


 


Разбира се, тема номер 1 била Николай Михайлов. Ванко не пропуснал до най-малка подробност да разкаже на съпруга на Ни Ло кога и как благоверната му се е виждала с вратаря. Той дори му разкрил за случай, при който моделката го излъгала, че заминава за Гърция, а всъщност отишла във Варна, за да се усамоти с Михайлов за няколко дни.


 


Ванко 1 обаче далеч не спрял до тук. Той издал всички тайни на Николета, които включвали афери с една от най-известните политически фигури у нас, земеделски бизнесмен от Варна, както и авантюра с Жоро Бирмата.


 


Последвали не една и две молби от страна на Николета, в които тя обяснила на мъжа си, че нямала нищо против всеки от тях да прави каквото си иска, само да няма официален развод, защото искала имиджът й да бъде на жена с идеално семейство. Планът за идилията обаче не проработил и Божинов заявил категоричното си решение за край на отношенията им.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец