09.02.2015 11:12

Сам Смит взе "Грами" за най-добър нов изпълнител

Видян 1085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британският соул певец Сам Смит спечели наградата "Грами" за най-добър нов изпълнител на церемонията, която се проведе в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис. Това беше и една от най-очакваните категории.


Британецът получи отличието и за най-добра песен за "Stay With Me", за която бе удостоен и с награда за "Запис на годината". 22-годишният Смит благодари на неназован любим човек за вдъхновението си с думите: "Благодаря ти много, че разби сърцето ми, защото имам четири "Грами"-та".


Четвъртото "грамофонче" певецът получи за най-добър поп вокален албум. На церемонията той изпълни песента, която му донесе успех, заедно с Мери Джей Блайдж.


В друга от престижните кaтeгории – Албум на годината – спечели Бек, който отнесе и наградата за най-добър рок албум. С най-много номинации – по шест – преди раздаването на отличията бяха Фарел Уилямс и Бионсе. Една от наградите на Уилямс е за най-добро видео за песента му "Наppy", която го издигна до звезден статут, след като години наред той се изявяваше предимно като продуцент. Бионсе, която до момента има 19 "грамофончета", спечели в категорията за най-добра ар енд би песен.


Към церемонията на наградите "Грами" се включи и президентът Барак Обама с видеобръщение срещу насилието над жени. Във видеото той отправи призив към хората на изкуството да се присъединят към кампания по въпроса. 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат